Ali Erbaş'tan Filistin halkına başsağlığı mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebaliya Mülteci Kampı'ndaki binada çıkan yangında hayatını kaybedenler için Filistin halkına başsağlığı diledi.

Ali Erbaş'tan Filistin halkına başsağlığı mesajı
Ali Erbaş'tan Filistin halkına başsağlığı mesajı
GİRİŞ 19.11.2022 16:55 GÜNCELLEME 19.11.2022 16:55

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Gazze Cebaliye bölgesinde meydana gelen yangında aralarında çocukların da bulunduğu 21 Filistinli kardeşimizin vefatı hepimizi derinden üzdü. Kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yürekleri yakan böylesine bir acıyı yaşayan yakınlarına ve Filistin halkına sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

21 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Cebaliye Mülteci Kampı'ndaki bir apartmanda çıkan yangında, aralarında çocukların da olduğu 21 kişi hayatını kaybetmişti.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, yangın faciasının ardından ülkede ulusal yas ilan etmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'de değişim: 2K formülü
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında