Amberin Zaman, PKK'ya yapılan operasyondan rahatsız oldu

Kahraman mehmetçiğimiz Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör inlerini yok etti. PKK ve FETÖ sempatizanlığıyla bilinen Amberin Zaman, TSK'nın operasyonlarından endişe duyduğunu söyledi.

GİRİŞ 20.11.2022 11:25 GÜNCELLEME 20.11.2022 12:12
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan bölgelere "Pençe-Kılıç Hava Harekatı" yapıldığını bildirdi.

Harekatla, geçtiğimiz hafta İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırının intikamı alındı.

Kahraman Türk askerimiz PKK inlerini vurdukça sesi yurt dışından geldi.

OPERASYONLARDAN RAHATSIZ OLDU

PKK ve FETÖ'ye verdiği destekle gündeme gelen Amberin Zaman operasyondan duyduğu rahatsızlığı Twitter hesabından duyurdu.

Yapılan operasyondan derin endişe duyduğunu söyleyen Amberin Zaman, "Derik gibi ABD hava koruması altındaki bölgeler Türk askerleri tarafından vuruluyor." dedi.

"İSTANBUL SALDIRISINA MİSİLLEME"

Taksim'deki terör saldırısını görmezden gelen Amberin Zaman, "Kobani ve Kürt kontrolündeki kuzey Suriye'deki diğer hedefler, İstanbul bombalanmasına misilleme olarak vuruluyor." ifadelerini kullandı.

BÖLGEDEN BİLGİLER DE VERDİ

Türkiye'nin operasyonundan rahatsızlığını her platformda dile getiren sözde gazeteci Amberin Zaman, Suriye'deki kaynaklarından aldığı bilgileri de paylaştı.

Zaman, "Vurulan alanlar, Rus kontrolündeki hava sahası gibi görünüyor. Kuzeydoğu Suriye'deki kaynaklarım, şu ana kadar saldırıların etkisine ilişkin herhangi bir değerlendirmeleri olmadığını söylüyor. Irak Kürdistanı'ndaki Kandil Dohuk Sincar'ın da bu gece Türk hava saldırılarında hedef alındığı bildirildi. ABD'nin devriye gezdiği alanlar da vuruldu." paylaşımında bulundu.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 116
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp seçmeninin bundan haberi var mı? yoksa niye YOK, varsa bu ne iş?
    Cevapla
  • Şimdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal beyin dostu bu ve bunun gibileri eğer kemal bey gelirse sizi rahatlatacak emin olun
    Cevapla
  • Dadaş Yorgun. 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD'ye güvenenlerin hepsinin sonu lağım çukurlarında gebermek olacaktır bölgenin yegane gücü İslam ın ordusu dur.ve.askerleride Türk mehmetçikleridir vurun aslanlarım Allah aşkına gebetin bu sürüngen sürülerini .........
    Cevapla
  • Demir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu neden her gittiği yerde vatan hainleriyle görüşüyor.İyi anlamamız gerekiyor....Aklından çıkarma
    Cevapla
  • Türkoğlutürk. 1 yıl önce Şikayet Et
    K.K ,PKK'nın hezimete uğramasının acısını, ölen kardeşine duymamıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum