Kilis'e roket atıldı! Yaralı asker ve polisler var

Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine PKK'lı teröristlerce roketatar saldırısı düzenlendi. Saldırıda biri komiser 6'sı polis olmak üzere 8 güvenlik personeli yaralandı.

GİRİŞ 20.11.2022 17:27 GÜNCELLEME 20.11.2022 18:34
Bu Habere 172 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik Pençe-Kılıç Harekatı başlatıldı. Hain teröristler de Kilis'te Türk askerine saldırdı.

ROKETLİ SALDIRI: 8 YARALIMIZ VAR

İçişleri Bakanlığı, saldırıda 1'i Komiser 6'sı polis olmak üzere toplam 8 güvenlik personelinin yaralandığını açıkladı. İçişleri'nden yapılan açıklama şöyle: 

"Bugün Kilis Öncüpınar Sınır Kapısında konuşlu Polis Özel Harekat yerleşkesine  PKK/PYD  terör örgütünce Tel Rıfat  bölgesinden Çok Namlulu Roketatar(ÇNRA) saldırısı düzenlenmiş, saldırı sonucu; 1’i Komiser, 6’sı Polis Memuru olmak üzere 8 Güvenlik Personeli yaralanmıştır."

MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ

Roketli saldırının ardından bölgede görevli Türk Silahlı Kuvvetleri personeli tarafından da saldırıya misliyle karşılık verildi. Bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığı gelen bilgiler arasında.

KAYNAK: AJANSLAR
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 172
  • Kartal gözü . 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriye ırak sınırı 30 km ileri alınmalıdır hava evet ama yetmez . kara da başlamali ikisi bir arada ilerlemeli .ya şimdi dagıtırız yada büyük İsrail projesi .devreye girer ...ya istiklal ya esaret
    Cevapla
  • ENBÜYÜKTÜRKİYE 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle geçmiş olsun Allahtan şifalar diliyorum.Gelinen durumdan itibaren Suriyenin kuzeyi ülkemiz için güvenlik tehditi haline gelmiş Esad yönetimi tümüyle ülke kontorlünü kaybetmesininde önemli etkisi var mevcut tabloda ozaman kendi güvenliğimizi bütünlüğümüzü milletimizi devletimizi korumakla yükümlüyüz sorumluyuz hiç bir devlete teşkilata birliğede hesap verme hesaba çekilme pozisyonunda değiliz meşru haklarımız var o durumdayız Allah haklının yanındadır güç kuvvet versin güvenlik birimlerimize ordumuza milletimize devletimize bu insanlık düşmanı terör şerrini bölgemizden temizleyeceğiz elbetteki zor olacak ama ya olacak ya olacak .
    Cevapla
  • Ali can 1 yıl önce Şikayet Et
    Tel Rıfat à ateş yağdırdırılmalı, zamanlı zamansız sürekli ateş altına alınsın ki bir daha böyle bir şeye cesaret edemesinler
    Cevapla
  • Ahmet Galatalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam dalin, kandilin ışıklarını söndürün Alanı genişletin Esed ule de anlasın Güvenli bölge kurulsun Auriyeli kardeşlerimiz de güvenli bir şekilde topraklarına dönsün İkili ilişkiler artsın, ticari ilişkiler başlasın Haydi bismillah
    Cevapla
  • Erkan dastan 1 yıl önce Şikayet Et
    Orda yerli savunma sistemi,ve Radar neden konuṣlanmıyor.Ayrıca IHA lar gece gündüz nöbette olmalıydı.Ilk defa olmadı bu olay.Önlemler Askeri seviyede arttırılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır