'AK Parti ve MHP'li başkanın yeğeni' dediler! Gerçek çok başka çıktı

Bazı medya organları Erzincan'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve tutuklanan zanlıların 'AK Parti ve MHP'li başkanların yeğenleri' olduğunu öne sürdü. Gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

'AK Parti ve MHP'li başkanın yeğeni' dediler! Gerçek çok başka çıktı
'AK Parti ve MHP'li başkanın yeğeni' dediler! Gerçek çok başka çıktı
GİRİŞ 20.11.2022 21:33 GÜNCELLEME 21.11.2022 09:28
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

CHP'ye yakınlığıyla bilinen bazı basın yayın kuruluşları ve sosyal medya hesapları, Erzincan'da düzenlenen uyuşturucu operasyonu üzerinden kirli bir algı operasyonuna girişti.

haber siteleri, "Erzincan'da, 25 kilo uyuşturucu ele geçirilen aracın içinden AKP'li belediye başkanı ve ilçe başkanının yeğeni ile MHP'li ilçe başkanının yeğeni çıktı. Araçtaki toplam üç şüpheli tutuklandı." haberini kamuoyuyla paylaştı.

AMCASINI YAZMAYIP 6. DERECE AKRABASINI KULLANDILAR

İddialara dayandırılan AK Parti - MHP yakınlığı ise 4 ve 6'ncı derece akraba (teyzesinin kayınbiraderi) olduğu ortaya çıktı.

Söz konusu operasyonda yakalanan Diyar Bingöl isimli şahsın, AK Parti Bingöl Karlıova İlçesi Belediye Başkanı Veysi Bingöl ile '6. derece akraba' olduğu, amcası Sıddık Bingöl'ün iseCHP Bingöl Karlıova ilçe başkanı olduğu ortaya çıktı.

Serdar Demir isimli şahsın ise, MHP Bingöl Karlıova İlçesi Teşkilatı yönetim kurulunda görünen Şevket Demir'in '4.Derece akrabası (Teyzesinin Kayınbiraderi) olduğu, Mücahit Altun isimli şahsın dayısı Hamdi Altun'un, CHP Bingöl Karlıova ilçe teşkilat üyesi ( 2007-2010 ), diğer dayısı Necati Altun'un isimli şahsın MHP Bingöl Karlıova ilçe teşkilat üyesi olduğu belirlendi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Taci 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakı kazanırsa dhkpchp hdpkk ve fetöcü ip i kanun anayasayla temizlenmeli içeri atmalı.
    Cevapla
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    bu şeref yoksunları...hep yalan haber ile gençleri ak partiden soğutmaya çalışıyor...bu yalancı tipler genelde imansız...reisi bu şekil yıkmaya çalışıyorlar...ne yaparlarsa yapsınlar...yıkamayacaklar...biz dimdik ayaktayız...
    Cevapla
  • Memduh 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah ah nezaman kafanız basacak oğlum
    Cevapla
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Algı operasyonu dedikleri tam olarak budur
    Cevapla
  • Zeynep 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunların şerinden korusun
    Cevapla
  • Saadet 1 yıl önce Şikayet Et
    Of of bezduk da bunların yalanlarından
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin topraklarında bir işgal var!
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı