Masumlar Apartmanı’nın başroldeki ismi Star TV'nin yeni dizisi Ömer'le sözleşme imzaladı!

Kavak Yelleri, Kırgın Çiçekler, Kertenkele, Vatanım Sensin, Mucize Doktor, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda gibi projelerde kameralar karşısına geçen Merve Dizdar’ın yeni adresi belli oldu.

Masumlar Apartmanı’nın başroldeki ismi Star TV'nin yeni dizisi Ömer'le sözleşme imzaladı!
Masumlar Apartmanı’nın başroldeki ismi Star TV'nin yeni dizisi Ömer'le sözleşme imzaladı!
GİRİŞ 21.11.2022 11:26 GÜNCELLEME 21.11.2022 19:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı’nda ‘Gülben Derenoğlu’ karakteriyle geniş kitlelere isminden bahsettiren Merve Dizdar’dan müjdeli geldi. Masumlar Apartmanı’nda sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Merve Dizdar, Onur Güvenatam'ın Star TV için çektiği "Ömer" dizisiyle anlaşma sağladı.

TV8 MasterChef Türkiye’de radikal değişiklik! Yeniliğe gidildi, eskisi gibi olmayacakTV8 MasterChef Türkiye’de radikal değişiklik! Yeniliğe gidildi, eskisi gibi olmayacak

Senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Ömer projesiyle el sıkışan Merve Dizdar ekranlara bomba gibi dönüyor.

Merve Dizdar, Ömer'in (Selahattin Paşalı) ablası Emine karakteriyle ekran önüne çıkmaya hazırlanıyor. Merve Dizdar’ın rol alacağı Emine karakteri babası Reşat'ı dinlememiş ve Hakan'a kaçmıştır. 5 çocuklu Emine'yi zor günler beklemektedir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Çokta tın......
    Cevapla
  • YÖRÜK 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadının en son hali gözümün önünden gitmiyor ödül törenin de dudaklarını sıkarak öfke ile kafasını sallayan bir kadın bu mu sanatçı bunlar sanat adı altında ülkesinin değerlerine öfkeli öfkeli kafa sallayan bireyler lütfen bunları özellikle bizim mahallemizde reklam yapmayın
    Cevapla
  • adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle insanların reklamını yapmayın
    Cevapla
  • biryan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu pkk seviciyi ekranlarda istemiyoruz
    Cevapla
  • Denizci 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle gezicileri allayıp pullamayın yazıkkkkk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...