TV8 MasterChef Türkiye’de radikal değişiklik! Yeniliğe gidildi, eskisi gibi olmayacak

6 sezondur yayın hayatına tüm hızıyla devam eden Acun Medya imzalı MasterChef Türkiye programının yeni bölüm fragmanında radikal değişiklik duyuruldu.

TV8 MasterChef Türkiye’de radikal değişiklik! Yeniliğe gidildi, eskisi gibi olmayacak
TV8 MasterChef Türkiye’de radikal değişiklik! Yeniliğe gidildi, eskisi gibi olmayacak
GİRİŞ 24.11.2022 09:00 GÜNCELLEME 24.11.2022 09:00
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Behçet Hıdıroğlu’nun oturduğu MasterChef Türkiye’nin yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler meydana geldi. İrem Kanan’ın proje tasarımcısı olduğu ve heyecanın dur durak bilmediği MasterChef Türkiye programında radikal bir değişikliğe gidildi.

Masumlar Apartmanı’nın unutulmaz ismi Star TV'nin yeni dizisi Ömer'le sözleşme imzaladı!Masumlar Apartmanı’nın unutulmaz ismi Star TV'nin yeni dizisi Ömer'le sözleşme imzaladı!

Toplamda on ismin kaldığı yarışmanın eleme konseptinde farklılık yapılacağını Somer Şef bizzat açıkladı. TV8’in büyük bir ilgiyle takip edilen programı MasterChef Türkiye’nin jüri üyeliğini üstlenen Somer Sivrioğlu yepyeni bir döneme girdiklerinin altını çizdi.

Eleme sisteminde yenilik yapıldığını ve artık eski konsepti bırakacaklarını belirten Somer Sivrioğlu, "Yeni bir formata geçiyoruz. Pazar gecesi potayı 6 kişi ile değil, 4 kişiyle oynayacağız. Eskisi gibi eleme usulü değil, puanlama usulü ile devam edeceğiz" şeklinde ifadelere yer verdi. Bundan böyle her yemek kurtarıcı olurken, her hata da yarışmacıların elenmesine sebebiyet verecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • Cem kozan 1 yıl önce Şikayet Et
    Metin ile Gamze Final oynar yılbaşında gerisi roman
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatma nur torpilli ondan çok daha başarılı olanlar elendi tahminen Acun bu işe müdahale ediyor Fatmanur yalakalığı ile gündemde kalıyor
    Cevapla
  • kamuran 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm kurgular FATMA NUR üzerine. Nasıl eleyebiliriz. Yeni sistemin çıkış noktası ve ilk elenen de herhalde Fatma Nur olacak.
    Cevapla
  • Dadas 1 yıl önce Şikayet Et
    artık kimse izlemiyor yakinda yolcu
    Cevapla
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim sizleri izlemeye o kadar boş vaktim yok çok değerli çok kıymetli dakikalrım saniyelerim var allah bu millete akıl fikir versin gerçekten şaşırıyorum insanlara aslında sizler 6 yıldır bu yayın hayatını sürdürmüyorsunuz sizler değil sizleri izleyenler sizleri 6 yıldır bu ekranlardan takip edenler aslında sürdürüyor ne diyin toplum inşallah özüne döner har dakikanın her saniyenin ne kadar değerli ne kadar kıymetli olduğunu anlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması