3 günde 2. arıza! Kabataş-Bağcılar tramvay hattı yine bozuldu

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında oluşan teknik arıza sebebiyle seferlerin, Kabataş-Eminönü ve Bağcılar-Beyazıt istasyonları arasında gerçekleştirildiğini bildirdi.

3 günde 2. arıza! Kabataş-Bağcılar tramvay hattı yine bozuldu
3 günde 2. arıza! Kabataş-Bağcılar tramvay hattı yine bozuldu
GİRİŞ 21.11.2022 15:30 GÜNCELLEME 21.11.2022 15:30

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'mızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Eminönü ve Bağcılar-Beyazıt istasyonları arasında yapılmaktadır." denildi.

3 GÜN ÖNCE YİNE ARIZALANDI

18 Kasım Cuma günü aynı hatta yine arıza yaşanmıştı. T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda teknik arıza nedeniyle seferlerin Kabataş-Sirkeci ve Bağcılar-Sultanahmet istasyonları arasında gerçekleştirilmişti.

Arıza yaklaşık 40 dakika sürmüştü.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...