Yanan otobüs, arızalanan metrobüsten sonra şimdi de tehlikeli tramvay! 10 günde 3. kez...

İstanbul'da toplu ulaşım hemen her gün yeni bir olayla gündemde. Kabataş-Bağcılar tramvay hattında bir hafta içerisinde 2 kez arıza yaşanırken şimdi de aydınlatma direği devrildi.

Yanan otobüs, arızalanan metrobüsten sonra şimdi de tehlikeli tramvay! 10 günde 3. kez...
Yanan otobüs, arızalanan metrobüsten sonra şimdi de tehlikeli tramvay! 10 günde 3. kez...
GİRİŞ 28.11.2022 11:39 GÜNCELLEME 28.11.2022 11:43

Yol kenarlarında arızalanan otobüsler, motoru yanan belediye araçları, freni patlayıp şöförsüz şekilde dehşet saçan metrobüsler derken İstanbul'da toplu ulaşımında tramvaylar da risk unsuru oldu.

GALATA'DAKİ DİREK, KETENERE DEVRİLDİ

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında aydınlatma direğinin devrilmesi nedeniyle seferler, Kabataş-Karaköy ve Bağcılar-Eminönü istasyonları arasında yapılıyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda Galata Köprüsü üzerinde bulunan aydınlatma direğinin katener teli üzerine devrilmesi nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Karaköy ve Bağcılar-Eminönü istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadesine yer verildi.

10 GÜNDE PEŞ PEŞE ARIZALAR

18 Kasım'da Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda teknik arıza nedeniyle seferler Kabataş-Sirkeci ve Bağcılar-Sultanahmet istasyonları arasında gerçekleştirilmişti. Yaklaşık 40 dakika süren arızanın giderilmesinin ardından seferler normale dönmüştü.

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında seferler normale döndüKabataş-Bağcılar tramvay hattında seferler normale döndü

21 Kasım'da yine Kabataş-Bağcılar tramvay hattında arıza meydana gelmiş ve seferler Kabataş-Eminönü ile Bağcılar-Beyazıt istasyonları arasında ancak gerçekleştirilebilmişti.

3 günde 2. arıza! Kabataş-Bağcılar tramvay hattı yine bozuldu3 günde 2. arıza! Kabataş-Bağcılar tramvay hattı yine bozuldu

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?