Eğitim yeniden başladı... Hani Kuleli Askeri Lisesi satılmıştı?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan Kuleli Askeri Lisesi binası yeniden faaliyete geçti. Lisenin Arap sermayesine satıldığı yalanını dillendirenler ise ne özür diledi ne de düzeltme yaptı.

Eğitim yeniden başladı... Hani Kuleli Askeri Lisesi satılmıştı?
Eğitim yeniden başladı... Hani Kuleli Askeri Lisesi satılmıştı?
GİRİŞ 22.11.2022 11:42 GÜNCELLEME 22.11.2022 11:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Üniversitesi’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 2022-2023 eğitim yılında, yabancı diller yüksekokulu faaliyete geçtiği aktarıldı. Açıklamada “Kuleli Yerleşkesi’nde hizmet verecek olan yabancı diller yüksekokulunda, harp okullarımızı kazanan öğrencilerimiz yabancı dil hazırlık sınıflarına devam edeceklerdir” denildi.

Kuleli Yerleşkesi’nde 10 Ekim’de düzenlenen açılışa Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu da katıldı.

Milli Savunma Üniversitesi’nin resmi sitesinden  duyurulan açılışa ait görüntülere, Kara Harp Okulu Komutanlığı da yer verdi.

YALANCILAR SUSPUS

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'nün yuvalanma merkezine dönüştüğü saptamasıyla kapatılan Kuleli Askeri Lisesi binasının Arap sermayesine satıldığı yalanıyla uzun süre kamuoyu yanıltılmıştı. Millet İttifakı paydaşları ve medyası, Kuleli Askeri Lisesi'nin "Araplara satıldığı" iddiasıyla hem yalan söylemişti hem Arap düşmanlığı yapmıştı.

Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Hasan Seymen, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı olduğu dönemde bu yalanı dillendirdi. Hasan Seymen, 13 Ağustos 2019 tarihinde, "Her şey haraç mezat! Kuleli Askeri Lisesi'nin binası Araplara satılmış. Milli manevi; paraya tahvil edilemeyen hiç bir şeyin kıymeti yok nazarlarında" demişti.

Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığı yalanı Cumhuriyet gazetesi, Sözcü gazetesi, Birgün gazetesi, FETÖ'cü tr724 sitesi ve Ekşisözlük'te günlerce işlenerek kamuoyu yanıltılmıştı.

İşte o yalan haberler:

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 3
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    e vatana ihanetin cezası olmayınca herkes istediğini yapıyor memfaati için
    Cevapla
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    hani neredesiniz vatan hainleri...neden sesiniz çıkmıyor...yüreğiniz yetiyorsa...çıkın bir teşekkür edin...ama nerede öyle babayiğit...vatan hainlerinden beklediğim şeye bak...kendime de kızıyorum bazen...
    Cevapla
  • ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    sorsan , ''satacaklardı da, biz engel olduk'' derler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı