Bakan Akar'dan 'Kuleli Askeri Lisesi satıldı' iddialarına yalanlama

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Söz konusu iddialar tamamen gerçek dışıdır, böyle bir şey söz konusu değildir. Kuleli Askeri Lisesi binası Milli Savunma Bakanlığının kullanımındadır" dedi.

Bakan Akar'dan 'Kuleli Askeri Lisesi satıldı' iddialarına yalanlama
Bakan Akar'dan 'Kuleli Askeri Lisesi satıldı' iddialarına yalanlama
GİRİŞ 15.09.2022 15:04 GÜNCELLEME 15.09.2022 16:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özbekistan'a gerçekleştirdiği resmi ziyaret öncesinde Esenboğa Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan 'Kuleli Askeri Lisesinin Araplara satıldığı' iddiasıyla ilgili soruyu cevaplayan Bakan Akar, "Söz konusu iddialar tamamen gerçek dışıdır, böyle bir şey söz konusu değildir. Kuleli Askeri Lisesi binası Milli Savunma Bakanlığının kullanımında, Milli Savunma Üniversitesinde eğitim gören askerî öğrencilerimize hizmet vermektedir ve vermeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • trk 1 yıl önce Şikayet Et
    palavracı yalancı fetöcü pkkcı hainler. Bıktık bu yalanları yayanların paranoyak hainliğinden. Allahtan korkmayanın kuldan utanması olmazmış.
    Cevapla
  • dikkat 1 yıl önce Şikayet Et
    Çamur at izi kalsın taktiği ama bu iş siyasetten çıkıp orduya bulaştırılmamalı. Yavaş yavaş milli birliğin altı oyulmaya çalışılıyor bu engellenmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi