Araçtan 38 bin 900 dolar çalan hırsız paraları bakın nereye gizlemiş

Kilis'te bir otomobilden 38 bin 900 dolar çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Hırsızın evinde yapılan aramada parayla birlikte birçok belge baca duvarının içerisinde bulundu.

GİRİŞ 22.11.2022 18:13 GÜNCELLEME 22.11.2022 18:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince Kazım Karabekir Mahallesi Tandırcı Sokak'ta park halindeki otomobilde gerçekleştirilen hırsızlık olayının faillerinin tespiti ve yakalanabilmesi için çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda ekiplerce şüpheli M.Ö'nün adresine operasyon düzenlendi.

HIRSIZDAN GÜVENLİK TEDBİRİ

Ev ve çatı katında yapılan aramada, 38 bin 900 dolar, 7 vesikalık fotoğraf, geçici koruma kimlik belgesi, sürücü belgesi yerine geçen belge, yol izin belgesi, kira sözleşmesi ve yerleşim yeri belgesi ele geçirildi.

Zanlının çaldığı dolar ve eşyaları ikametinin çatı katında bulunan sığınak duvarı üstü ile baca duvarının içerisine sakladığını belirledi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.Ö. isimli hırsız çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

AJANSLAR

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • ökkeş 1 yıl önce Şikayet Et
    niye 39 değilde 38,9 ? paranın sahibi içine eksik koymuş olabilir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne içtin sen neyin eşitligi sende aynı kanı taşıyorsun o zaman
    Cevapla
  • Arz ederim REİS 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızı topluma salan BAZI hakim ve BAZI savcıların İŞİNE SON VERİLSİN
    Cevapla
  • Bituesla 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalandan tutuklamışlar, resmen komedi
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci uyruklu anlaşilan memleket çöplüge döndü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar