Son dakika: Kilis'e YPG/PKK'lı teröristlerden roketli saldırı!

Son dakika: Kilis Öncüpınar sınır kapısı yakınlarına terör örgütü PKK/YPG tarafından Suriye'den roketli saldırı düzenlendi. 3 roket boş araziye düştü, can kaybı ve yaralanma yok.

Son dakika: Kilis'e YPG/PKK'lı teröristlerden roketli saldırı!
Son dakika: Kilis'e YPG/PKK'lı teröristlerden roketli saldırı!
GİRİŞ 23.11.2022 01:23 GÜNCELLEME 23.11.2022 01:29
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Pençe-Kılıç Hareketı ile köşeye sıkışan terör örgütü YPG/PKK, sınır bölgelerinde sivilleri hedef aldı. Dün Gaziantep'te terör örgütünün alçak saldırısı sonucu 1'i çocuk 2 kişi yaşamını yitirmişti. Bugün de sivillere yönelik saldırılarını sürdüren PKK/YPG, Azez'de 3 sivili öldürdü. Kilis'te Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine de terör örgütü tarafından roketli saldırı düzenlendi.

TERÖR MEVZİLERİ BOMBARDIMAN ALTINA ALINDI

Terör örgütüne 'cezalandırma atışları' gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait topçu birlikleri ve obüsler terör örgütü PKK/YPG'ye ait mevzileri bombardıman altına aldı.

SMO GELECEK EMRİ BEKLİYOR

Suriye'nin kuzeyindeki Afrin ilçesinde askeri tatbikatlarını sürdüren Suriye Milli Ordusu da hazırlıklarını tamamladı. SMO, gelecek operasyon emrini bekliyor.

SMO'DAN 1000 KİŞİLİK ASKERİ TATBİKAT

Afrin'de gerçekleştirilen tatbikat, Suriye Milli Ordusu (SMO) bileşenlerinden Süleyman Şah Tümeni'ne mensup yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla yapıldı. Zeytin Dalı Harekatı'yla terör örgütü PKK/YPG'den temizlenen Afrin'deki tatbikatta, belirlenen hedefler gerçek mermiler kullanılarak imha edildi. Havanlar, roketatarlar, ısı güdümlü füzeler ve uçaksavar mermilerinin de kullanıldığı tatbikatta, temsili olarak hazırlanan örgüt mevzileri SMO unsurlarınca hedef alındı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 108
  • akif armut 1 yıl önce Şikayet Et
    durmak yok savaşa devam. hucum ileri marş.
    Cevapla
  • Ali Yağcı 1 yıl önce Şikayet Et
    ben yine operasyonun olacağına ihtimal vermiyorum ve bu operasyon olmazsa bence Türkiye artık belini doğrultamaz çünkü önceden sadece kuzey ırak da olan terör varlığı kuzey ırakın 3 katı şeklinde ve düzenli bir şekilde kuzey suriyede oldu artık petrol geliri olan askeri olan yerel yönetimi olan elektirik doğalgaz tesisi olan bir küçük devletçik haline geldi eğer bu dağıtılmazsa sıra İran'da bu orada da bir küçük devletçikten sonra sıra türkiyede sonra bu devletçiklerin birleştirilmesi olayında Operasyon en kısa sürede en güçlü şekilde artık zaruri olmuştur yoksa ne türkiye ne cumhur ittifakı kalır
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır terör belasını başımıza musallat eden devletlerden maddi ve manevi tazminat talep etmeliyiz ve o bölgeyi tamemen türk bayrakları ile donatmalıyız.
    Cevapla
  • Vatan Sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Son yaşanan deprem doğal değil. Birileri mesaj veriyor. Harekatları bitirmezseniz depremlerle uğraşırsınız diye. Bu konu araştırılmalı ve tespit edilmeli aynı yolla bu ülkelere cevap verilmeli. Her şeyi doğa olayları üzerinden yapıp kanıt bırakmıyorlar akıllarınca. Araştırılmalı ve geliştirilmeli. Onlara onlar gibi ders verilmeli.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Emekli asker olarak söylüyorum, tsk nın kara harekatı yapmasını istiyor olabilirler, tuzak, mayın, yer altı tünellerinde eylem yapabilirler, dikkatli olmak lazım, bu kez kobani, münbiç ele geçirin Türk şehri yapın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık