Başkan Erdoğan'dan Artvinli aileye ziyaret: Çayınız var mı?

Başkan Erdoğan, Artvin'in Yusufeli ilçesinde TOKİ tarafından yapılan yeni yerleşim bölgesine taşınan Bilal - Seher Tosun çiftine anahtar teslimi sırasında 'çayınız var mı?' diye sordu daha sonra Tosun çiftini evlerinde ziyaret etti.

GİRİŞ 23.11.2022 00:38 GÜNCELLEME 23.11.2022 00:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 'Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri ile Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni’nin ardından yeni yerleşim yerinde, 7A 01 No’lu binada oturan Bilal-Seher Tosun çiftinin evine konuk oldu.

"ANAHTAR TESLİMİ SIRASINDA 'ÇAYINIZ VAR MI' DİYE SORDU"

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da eşlik ettiği ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tosun ailesiyle bir süre sohbet etti, ikram edilen çayı içti. Bina çıkışında bekleyen biriyle de fotoğraf çektiren Erdoğan, daha sonra helikopterle Rize-Artvin Havalimanı’na geçti.

Ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını anlatan Bilal Tosun,"Cumhurbaşkanı'mız anahtar teslimi sırasında bize ‘Çayınız var mı?' diye sordu. ‘Elbette, sizi bekliyoruz’ dedim. Bizleri ziyaret etti, çok mutlu olduk. Evi çok beğendi. Biz de beğendiğimizi kendisine ilettik. Çay ve börek ikram ettik. Aynı zamanda bal üreticisiyim. Kendisine, eşi Emine Erdoğan’a iletmek üzere bal da hediye ettim. Arıcılık üzerine güzel sohbetimiz oldu" ifadelerini kullandı.

AJANSLAR

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    allah devletimize zeval vermesin inşaallah. artvinli kardeşlerimiz bu evleri hak etmişlerdi. aynı zamanda çok güzel bir camileride olmuş. artık oraya yeşillendirmek te kendilerinden. su var kar var, yeşil de olmalı. baraj meselesine gelince iftihar ediyoruz.
    Cevapla
  • Yusuf 01 1 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah ne güzel bir liderimiz var , halkım ne durumda merak edip ev ev dolaşan Hz ömeri hatırlattı ya
    Cevapla
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    RTE diye yazılır ADAM diye okunur
    Cevapla
  • Osmanağa 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel insan güzellik saçıyor Allah uzun ömürler versin inşaallah
    Cevapla
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırkbir kere Maaşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!