Show TV'nin sevilen dizisi Baba'dan üzücü haber! Yapım şirketinden şoke eden karar

Show TV ekranlarında 15 Aralık’tan beri varlık gösteren ve her Salı akşamı yayına giren Baba dizisinin yapım şirketi Ay Yapım’dan veda açıklaması geldi.

Show TV'nin sevilen dizisi Baba'dan üzücü haber! Yapım şirketinden şoke eden karar
Show TV'nin sevilen dizisi Baba'dan üzücü haber! Yapım şirketinden şoke eden karar
GİRİŞ 06.12.2022 14:45 GÜNCELLEME 06.12.2022 14:45
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisini bir araya getiren “Baba” dizisi reytinglerde umduğunu bulamamıştı. Ay Yapım, 25 bölümdür yayın hayatına devam eden Baba dizisini sonlandırma kararı aldığını izleyici kitlesiyle paylaştı.

Gönül Dağı'ndan kendi isteğiyle ayrılan isim Avcı'yla dönüyor! İmzalar atıldıGönül Dağı'ndan kendi isteğiyle ayrılan isim Avcı'yla dönüyor! İmzalar atıldı

Ekin Atalar ile Gökhan Horzum’un senaristliğini üstlendiği ve Kerem Çatay’ın yapımcısı olduğu Baba dizisi 30. bölümüyle birlikte izleyenlerin son kez karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini yaptığı Baba dizisinin yapım şirketi sosyal medya hesabı aracılığıyla ekran macerasına elveda diyeceği tarihi duyurdu.

Ay Yapım şirketi gerçekleştirdiği açıklamada, “15 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Baba projemiz 30. bölümüyle aralık ayı sonunda serüvenini noktalayacak. Bizi seven ve takip eden tüm seyircilerimize teşekkür ederiz” şeklinde ifadelere yer verdi.

Engin Altan Düzyatan’lı Çöp Adam’dan şoke eden karar! Ertelenmesinin sebebi…Engin Altan Düzyatan’lı Çöp Adam’dan şoke eden karar! Ertelenmesinin sebebi…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçtiği yere uygun karakterleri ve anlayışı ile Çöp dizi
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki bitti,ahlak yoksunları..!İslamı kötülemek saçma sapan şüphelere düşürmek kendi inançsızlıklarını haklı göstermek için herşeyi yapmışlar.Yasak elma benzeri,islamı ve yaşayanları yozlaştırma gayretinde olan karaktersizlik örneği dizi..!
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan ahlak yoksunu bir yığın süreç. Böyle benzer diziler yasaklanmalı. Yeni nesil bu tür ahlaksızlıkları bir özgüven olarak algılıyor maalesef.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Senaryo sarmadı.
    Cevapla
  • Anka 1 yıl önce Şikayet Et
    Baymıştı artık iyicene saçmaladılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: Kaldırım taşı atılan çok sayıda polis yaralandı
İsrailli bakan Orit Strock'tan hükümeti devirme tehdidi