Gönül Dağı'na veda eden isim bu sefer Avcı'ya evet dedi! Yeni rolü hayrete düşürdü

Yakın bir zaman önce TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı’yla anlaşmasını sonlandıran Gülsim Ali, Bozdağ film imzalı Avcı’yla el sıkıştı.

Gönül Dağı'na veda eden isim bu sefer Avcı'ya evet dedi! Yeni rolü hayrete düşürdü
Gönül Dağı'na veda eden isim bu sefer Avcı'ya evet dedi! Yeni rolü hayrete düşürdü
GİRİŞ 03.12.2022 09:25 GÜNCELLEME 03.12.2022 09:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Birkaç ay önce Gönül Dağı’yla yolları ayıran Gülsim Ali’nin hangi projeyle ekranlara dönüş yapacağı bir süredir merak konusu haline gelmişti. Gülsim Ali, oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Burak Tozkoparan, Emre Dinler, Tezhan Tezcan ve İdris Nebi Taşkan gibi isimlerin yer aldığı Avcı dizisiyle sözleşme imzaladı.

Engin Altan Düzyatan’lı Çöp Adam’dan beklenmedik karar! Ertelenmesinin nedeni…Engin Altan Düzyatan’lı Çöp Adam’dan beklenmedik karar! Ertelenmesinin nedeni…

Asıl çıkışını Gönül Dağı dizisiyle yakalayan Gülsim Ali, Payitaht Abdülhamid, Yüzleşme, Diriliş Ertuğrul, Hanım Köylü, Seddülbahir 32 Saat gibi projelerde de oyunculuk tecrübesi kazanmıştı.

Yönetmenliğini Can Emre’nin üstlendiği ve senaryosunu ise Atilla Engin’in kaleme aldığı Avcı dizisinin ekibi yakında sete çıkmaya hazırlanıyor.

Yakın bir zaman sonra TRT1 kanalında ekran serüvenine adım atmaya hazırlanan aksiyon ve macera türündeki Avcı projesi 7-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen MIPCOM fuarında ilk defa görücüye çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı açılışını yapacak! TRT’ye Yusufeli Barajı’nın inşa hikayesi geliyorCumhurbaşkanı açılışını yapacak! TRT’ye Yusufeli Barajı’nın inşa hikayesi geliyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gülsim aliden başka oyuncu mu kalmadı. Bu kafar yapmacık rol yapan biri yok şu piyasada. Anlaşılan arkası epey sağlam baksanıza rol yapamayan biri baş rol oynuyor. Diğer dizilerde öbür oyuncular iyi olduğu için arada kaynıyordu.
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Gülsum Ali fonul dağında tanerin eşi rolünü zor yapiyordun.oyunculugun zayıf nasıl başrol yapacaksın.onlarca oyuncu içinde kaynıyordu.bide basrolsen yandın demektir
    Cevapla
  • DEVLET ADABI 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yazan arkadaşlar hemen peşin HÜKÜM vermeyin zira Gülsün Ali İlhan daha önce yine İzlenme oranı Tavan yapan "DİRİLİŞ ERTUĞRUL" adlı yapımda 'Aslıhan Hatun' karakteri ile Payitaht Abdülhamid dizisinde 'Gülcemal rolünü oynadı yaşı daha çok genç ALLAH 'ım yolunu bahtını şansını açık etsin 7'den 77'ye herkes için İNŞALLAH......
    Cevapla
  • Özkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir oyuncu kalmadı mi her yerde Gülsim Ali yeter ya yapmacık rol yapan birini değil gerçekten rol yapan birini oynatın.
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Gonul Dag ini Gonul Dag i yapan Taner Dilek ask iydi.Sonrasinda dizi daha baska guzelliklerle yurudu gitti.Bence haksizlik ta etmeyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!