Korkutan deprem sonrası bakanlık harekete geçti... 'Psikososyal' ekibi bölgede

Düzce'de meydana gelen, İstanbul ve çevresinde hissedilen 5,9'luk deprem sonrası yaralı sayısı 50'ye yükselirken, Aile Bakanlığı psikososyal destek ekibini bölgeye yönlendirdi.

Korkutan deprem sonrası bakanlık harekete geçti... 'Psikososyal' ekibi bölgede
Korkutan deprem sonrası bakanlık harekete geçti... 'Psikososyal' ekibi bölgede
GİRİŞ 23.11.2022 10:40 GÜNCELLEME 23.11.2022 10:42

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası 5 araç, 20 meslek elemanından oluşan 10 psikososyal destek ekibi görevlendirdiklerini bildirdi.

Bakan Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Düzce Gölyaka'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin etkilerini azaltmak amacıyla 5 araç, 20 meslek elemanından oluşan 10 psikososyal destek ekibi görevlendirdik. Ekiplerimiz KYK yurtları ve toplanma alanlarında vatandaşlarımıza destek verecek."

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den