Sergen Deveci kaza sonrası ameliyat olmuştu, işte son durumu!

Amasya’da turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan tiyatrocu Sergen Deveci’nin son durumuyla ilgili açıklama geldi.

Sergen Deveci kaza sonrası ameliyat olmuştu, işte son durumu!
Sergen Deveci kaza sonrası ameliyat olmuştu, işte son durumu!
GİRİŞ 23.11.2022 18:01 GÜNCELLEME 23.11.2022 18:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilen Sergen Deveci ameliyata alındı. Ünlü oyuncu, yoğun bakımdan çıktı.

Karadeniz turnesinde olan ‘Baş Belası’ adlı tiyatro ekibi dün dönüş yolunda kaza yaptı. Merzifon ilçesinde, minibüsün TIR’a çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Yaralılardan durumu ağır olan Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’daki özel bir hastaneye sevk edildi.

AMELİYATA ALINDI

Boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilen Sergen Deveci, akşam saatlerinde ameliyata alındı.

Hastanenin Medikal Direktörü Uzm. Dr. Özgür Şamilgil, operasyon öncesi Deveci’nin sağlık durumu ve ameliyatla ilgili açıklamalarda bulundu.

Deveci’nin dün akşam hastaneye getirildiğini hatırlatarak "Kendisinin boynunda, omurgalarında kırık var. Kırığa bağlı olarak bir ameliyat olmasına karar verildi. Tüm hazırlıkları yapıldı; kendisini biraz önce ziyaret ettim. Morali gayet yerinde, espriler yapıyor. İyi olacağına inanıyor. Kendisi birazdan ameliyata alınacak. Umarım ameliyat da başarılı geçecek. Tüm dileklerimiz onun iyileşmesi yönünde" dedi.

DOKTORUNDAN TABURCU AÇIKLAMASI

Dr. Şamilgil, omurga ameliyatlarının kişiye özel riskleri olduğunu hatırlatarak "Her omurga kırığının yeri ve boyutları birbirinden farklıdır. Arkadaşımızın başka hastalıklarının olmaması ve yaşının genç olması gibi özellikler bu ameliyat açısından daha düşük risk kılıyor" ifadelerini kullandı.

"Şu anki bulgular bu ameliyatı olması gerektiğine, olmadığı takdirde hasar oluşabileceğini gösteriyor" açıklamasını yapan Dr Şamilgil, "Ameliyat başarılı geçtiği takdirde bir haftaya kadar iyileşip evine taburcu olabileceğini düşünüyoruz" dedi.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

Habertürk'ün haberine göre; Sergen Deveci'nin doktorları başarılı geçen operasyonun sekiz saat sürdüğünü açıkladı.

Ameliyatın beklenenden daha iyi geçtiğini belirten doktorlar, operasyonun yorucu olması sebebiyle ünlü oyuncuyu önlem amaçlı hastanenin yoğun bakım servisinde uyutuyordu.

Yoğun bakımdan çıkan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Deveci'nin, yakın arkadaşlarıyla şakalaştığı da öğrenildi.

"ŞİMDİ BERABER HER GÜN DAHA İYİ OLMA VAKTİ"

Sergen Deveci'nin kazada hafif yaralanan arkadaşı Melis İşiten de konuyla alakalı bir paylaşımda bulundu.

İşiten "Ameliyat bitti. Şimdi beraber her gün daha iyi olma vakti. Çok kalabalığız, her gün daha iyi olacağız" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • remzi karatas 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah yanılıyorumdur ama eminim ki uyandığı zaman ilk hükümeti kötüleyeceklerdir sanatçı değiller mi genelde istisnalar kaydeyi bozmaz tabii ki
    Cevapla
  • YASİN 1 yıl önce Şikayet Et
    boş işin boş kalfası
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi