AFAD'dan Düzce açıklaması

AFAD, Düzce'deki depremin ardından yapılan kontrol amaçlı elektrik kesintilerinin sonlandığını, saat 19.00 itibarıyla kesinti bulunmadığını açıkladı.

AFAD'dan Düzce açıklaması
AFAD'dan Düzce açıklaması
GİRİŞ 23.11.2022 20:24 GÜNCELLEME 23.11.2022 20:27

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede en büyüğü 4,3 olmak üzere toplam 150 artçı sarsıntı meydana geldi.

Deprem nedeniyle Düzce'de 37, İstanbul'da 2, Bolu'da 14, Zonguldak'ta 10, Sakarya'da 26 ve Bursa'da 4 kişi olmak üzere toplam 93 kişi yaralandı, yaralılardan 17'sinin tedavisi hastanelerde sürüyor.

Depremin ardından bazı bölgelerde kontrol amaçlı yapılan elektrik kesintileri sonlandı, il genelinde saat 19.00 itibarıyla elektrik kesintisi bulunmuyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde: Tüm ihtiyaçları üstleneceğizİçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde: Tüm ihtiyaçları üstleneceğiz

İlginç deprem önerisi: Yıkık binaları olduğu gibi bırakalım!İlginç deprem önerisi: Yıkık binaları olduğu gibi bırakalım!

Bakan Kurum'dan kritik uyarı: Tespit bitmeden evlere girmeyinBakan Kurum'dan kritik uyarı: Tespit bitmeden evlere girmeyin

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor