İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde: Tüm ihtiyaçları üstleneceğiz

5,9’luk depremin ardından Düzce'de bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bölgede çadırların kurulduğu ve kurulmaya devam ettiğini vurgulayarak tüm ihtiyaçların üstleneceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde: Tüm ihtiyaçları üstleneceğiz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde: Tüm ihtiyaçları üstleneceğiz
GİRİŞ 23.11.2022 19:30 GÜNCELLEME 23.11.2022 20:02
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, gece saat 04:08 sıralarında gerçekleşen 5.9 büyüklüğündeki depremle sarsılan Düzce'de önemli açıklamalarda bulundu.

"ONA GÖRE TEDBİR ALACAĞIZ"

Bakan Soylu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"Çadırlarımız kuruldu, kurulmaya devam ediyor, tüm ihtiyaçları üstleneceğiz. Spor salonları, lokantalar, fırınlar açık. Milletimizden eksik bırakacağımız hiçbir şeyimiz söz konusu olmaz. Bu akşamı vatandaşlarımızla geçireceğiz.

Hasar tespit çalışmalarımız sürüyor. Deprem oluyor ama önemli olan burada bir can kaybı ile karşılaşmamamız. Milletimizin emrine amadeyiz. Biz afet bölgesindeyiz bunu kabul etmek zorundayız. 1 saat sonra depremin olmayacağını kimse taahhüt edemez. Biz riskleri belirleyeceğiz ve ona göre tedbirler alacağız. Milletimiz de bu afetle karşı karşıya kaldığı zaman hangi hayat kurtarıcı adımları atması gerektiğini söylemek zorundayız. Türkiye'de bugün 28 bin toplanma alanı var. Kamu binalarında kayda değer bir hasar yok. Ufak tefek çatlaklar bulunuyor. Riskli bulunan binalarla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tespitlerini yapıyor."

"YURTLARDA SORUN BULUNMUYOR"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ise şöyle konuştu:

"2 hafta önce gerçekleştirdiğimiz tahliye tatbikatının faydalarını deprem gecesinde yaşadık. Yurtlarımızda yapısal hiçbir sorunun olmadığı tablo ile karşılaştık. Rabbim felaketler yaşatmasın."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • milli 1 yıl önce Şikayet Et
    helal sana yiğit bakan yolun açık olsun tayyipten sonra seni o koltukta görmek isteriz ne hdp kalır ne pkk ne chp ne abd
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun, düşmanlarınıza da fırsat vermesin...........
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen 2023 hepsinin kabusu olacak
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Soylu bakanım adam gibi adamsın hiç uyumuyorsun reis gibi bir Şırnak’ta bir Suriye’de birde doğal afetlerin olduğu yerdesin Allah yardımcınız olsun 2023 de Allah’ın izniyle büyük çoğunluğu cumhuritifakı kazanacak inşallah
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen biri söylesin imamoglu nerede yoksa kıyamadılarmı 1999 depreminde olduğu gibi uyandırmaya. Ama merak etmesin 2023de istanbullu onu uyandıracak pembe düşlerinden.
    Cevapla
  • Muh 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle İmamoğlu nu bit kadar sevmem. Ama deprem Düzce de oldu, İstanbul 'da değil. İmamoğlu ile alakası yok. Hoş, İmamoğlu nun hiçbir şeyle alakası yok. Bu arada malesef İmamoğlu dan normal şartlarda 2023 değil, 2024 de kurtulacağız inşallah. Belediye seçimleri 2024 de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!