Son dakika: EGM'den "Yeni deprem bekleniyor" paylaşımlarına soruşturma

Son dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü, Düzce depreminin ardından yeni bir deprem beklendiği yönünde sosyal medyada yapılan dezenformasyon içerikli provokatif paylaşımlara itibar edilmemesini istedi.

Son dakika: EGM'den "Yeni deprem bekleniyor" paylaşımlarına soruşturma
Son dakika: EGM'den "Yeni deprem bekleniyor" paylaşımlarına soruşturma
GİRİŞ 24.11.2022 00:30 GÜNCELLEME 24.11.2022 00:36
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada yer alan "yeni bir deprem beklendiği" yönündeki paylaşımlara itibar edilmemesini istedi.

EGM'den yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarından, merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan deprem sonrası yeni bir deprem beklendiğine ilişkin paylaşım yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan yeni bir deprem beklendiği yönündeki dezenformasyon içerikli provokatif paylaşımlara itibar etmeyiniz. Bu ve benzeri paylaşım yapan hesap yöneticileri hakkında yasal işlem başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 22
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyaya hakim bir devlet istiyoruz, sınırsız özgürlük haddi aşmaktan,, bölücülükten, anarşiden, kaosdan başka birşeye yaramıyor.
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin Haini bitmez!...Halkın huzurunu bozmak icin Sağlıktan tutun,internetde Yalan, iftira Her dalda Hainlik yapıyorlar!.
    Cevapla
  • CCC 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın. İnternetin yalanına iftirasına inanan da aptaldır. Ben Devletimize devlet kurumlarının sözüne açıklamasına bakarım gerisi dedikodu 'dur.
    Cevapla
  • İlginç deprem 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ne zaman önemli kararlar alsa, bu kararlarda ABD yi ilgilendirse, ya deprem,ya terör,ya kaza, ya sel felaketi, ya virüs salgını oluyor.
    Cevapla
  • Armina 1 yıl önce Şikayet Et
    Baktılar hainler ortalığı karistiramiyorlar şimdide deprem algısı yaratmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • TOROSKAPLANI01 1 yıl önce Şikayet Et
    Söylentiler fısıltı gazetesi olmazmı bizzat Adana depreminde tanık oldum 1998depremi efendim taş taş üstünde kalmayacakmış nice insanı hayrete düşürecek türden uydurulmuş toplumu paniğe endişeye yöneltebilecek saçma söylentinin kaynağı belliki sorunlu zihniyetler veya şahıs idi bizlerde yaşadık.Kesinlikle itibar edilmemeli resmi ve deprem konusunda yetkili hocalarımızın açıklamaları dikkate alınmalı artçılara dikkat edilmeli geçmiş olsun .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!