Yunanistan ölüme itti: 68 düzensiz göçmen kurtarıldı

Marmaris'te, Yunanistan'ın Türk kara sularına ittiği bot ve can salındaki 52 düzensiz göçmen kurtarıldı. Aydın'da da Yunanistan'ın ölüme ittiği 16 göçmen kurtarıldı.

Yunanistan ölüme itti: 68 düzensiz göçmen kurtarıldı
Yunanistan ölüme itti: 68 düzensiz göçmen kurtarıldı
GİRİŞ 24.11.2022 08:48 GÜNCELLEME 24.11.2022 13:00

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen lastik bot ve can salındaki 52 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, ilçe açıklarında farklı zamanlarda bir grup göçmenin yardım çağrısında bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye hareket etti.

Yunan sahil güvenlik unsurlarınca Türk kara sularına itilen lastik botta 37, can salında ise 15 düzensiz göçmeni sahil güvenlik ekipleri kurtardı.

Marmaris İskelesi'ne getirilen düzensiz göçmenler, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

AYDIN'DA DA 16 GÖÇMEN KURTARILDI

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 16 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Kuşadası açıklarında lastik bot içerisinde bir grubun olduğu ihbarı üzerine bölgeye hareket etti.

Ekipler, bottaki 16 düzensiz göçmeni kurtardı.

Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itildiği belirlenen yabancı uyruklular, işlemin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki AK Parti'ye kumpas iddiasında yeni bilgiler
Siyonist komedyen Seinfeld'e mezuniyet töreninde protesto