Arka Sokaklar'ın Mesut'u yeni bir diziyle anlaştı! Şevket Çoruh'un ayrılığı uzun sürmedi

Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Şevket Çoruh yeni bir dizi ile seyirciyle buluşacak. İşte Şevket Çoruh'un yeni dizisi...

Arka Sokaklar'ın Mesut'u yeni bir diziyle anlaştı! Şevket Çoruh'un ayrılığı uzun sürmedi
Arka Sokaklar'ın Mesut'u yeni bir diziyle anlaştı! Şevket Çoruh'un ayrılığı uzun sürmedi
GİRİŞ 27.11.2022 18:24 GÜNCELLEME 27.11.2022 18:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakteri ile boy gösteren Şevket Çoruh sevenlerini üzen bir haberle diziden ayrılmıştı. Şevket Çoruh şimdi yepyeni bir dizi ile ekranlara geri dönüyor. 

16 sene boyunca Kanal D ekranında Arka Sokaklar dizisinin başrolünü üstlenen Şevket Çoruh geçtiğimiz aylarda diziye veda etmişti. Ayrılığı üzerine seyirci bir hayli üzülmüştü. Şimdi ise yeni bir dizi ile oyunculuk performansı sergileyecek. 

Diriliş Ertuğrul’un Demirci Aktemur'u Yürek Çıkmazı’na katılıyor! 3 yıl aranın ardından...Diriliş Ertuğrul’un Demirci Aktemur'u Yürek Çıkmazı’na katılıyor! 3 yıl aranın ardından...

ŞEVKET KORUH'UN YENİ DİZİSİ

Şevket Çoruh, 'Sıcak Kafa' isimli dizi ile yeniden ekranlara dönüyor. Öncesinde televizyon oyunculuğundan yorulduğunu ifade eden oyuncu bu kez de dijital bir yapımda yer alıyor. Dizide 'Anton' karakterine hayat verecek. 

Tamer Karadağlı TRT dizisi ile ekranlara dönüyor! İşte, yeni dizisi...Tamer Karadağlı TRT dizisi ile ekranlara dönüyor! İşte, yeni dizisi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Ömür36 1 yıl önce Şikayet Et
    Geziye çıktığından beri, Hükümet Düşmanlığı yaptığı için Şevket Çoruh bizim evde Televizyonda görüldüğü an kapatılıyor. Görünce midemiz bulanıyor, mesela Tarkan, Müjdat Gezen, Halit Ergeç ve daha nicelerini seyretmeyi bırakın varlıklarını unuttuk . Yok Hükmünde, bizim Sanatçımız değiller
    Cevapla
  • harbici 1 yıl önce Şikayet Et
    bu gezici çapulcular ne hikmetse prim yapmaya devam ediyorlar.başka ülke olsaydı sokağa çıkacak yüzleri olmazdı.ama kendilerini fasülyeden sayıyorlar.hatta sorsan büyük kahramanlardır kendileri cahil halkı aydınlatan filan.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    arka sokaklar mesutsuz olmuyor diziyi beğendiren o.
    Cevapla
  • Oze 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezici Kafası Diye Bir Diziden Teklif Gelmedimi Acaba Kendisine ? Bana göre Oyunculuğu 5 Para Etmez ve Fazlalıktı Diye Düşünüyorum Arka Sokaklar Dizisinde.
    Cevapla
  • Düşündüren 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki sen düşünmeyi bilmiyorsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...