Kritik toplantıda Başkan Erdoğan'dan kurmaylarına ültimatom!

Geçtiğimi perşembe günü yapılan MKYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarına seçim öncesi "Sahadan ayrılmayın. Yaptığımız çalışmaları bir bir anlatın" talimatı verdi.

GİRİŞ 26.11.2022 08:06 GÜNCELLEME 26.11.2022 11:43
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Türkiye yavaş yavaş seçim atmosferine girerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün yapılan MKYK toplantısında kurmaylarına daha aktif çalışmaları talimatını verdi. Edinilen bilgilere göre Erdoğan "Sahadan ayrılmayın. Yaptığımız çalışmaları bir bir anlatın. Sorumluluğumuz büyük" dedi.

Ekonomideki sıcak başlıkların da değerlendirildiği toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, taşeron ve sözleşmeliye kadro çalışmasının revize edilmesini istediği ve çalışmaların önümüzdeki haftaya kadar bitirilmesi talimatı verdiği öğrenildi. 

AKAR VE ÇAVUŞOĞLU BİLGİ VERDİ

Öte yandan toplantıda Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar, Pençe-Kılıç Harekâtı’nda gelinen durumu paylaşırken Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu da Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Edinilen bilgilere göre Çavuşoğlu "Çözüm umutları hâlen zayıf. Ukrayna sahada dengeyi sağladı. Ruslar ‘Müzakerelere hazırız’ diyor ama mevcut yeni gerçeklerin kabul edilmesini istiyor. Rusya altyapıyı vuruyor ve savaşı uzatarak ilhak ettiği yerlerdeki mevcudiyetini konsolide etmeyi planlıyor" değerlendirmesini yaptı. 

FAHİŞ FİYATLARLA GÜNDEME GELDİ

Toplantıda, ekonominin de gündeme geldiği, özellikle marketlerde yaşanan fahiş fiyat artışlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bilgilendirildiği öğrenildi.

Bunun yanı sıra Mısır ve Suriye başta olmak üzere dış politikada normalleşme süreci, başörtüsü ile ilgili anayasa değişikliği teklifi ve Düzce depremi görüşülen sıcak başlıklar arasında yer aldı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Yeter gerçekten 1 yıl önce Şikayet Et
    Ssk işçi için asker lik ve doğum borçlanması için geriye dönük prim ödeme kredisi hibe yi saçma sapan yerlere yapılıyor bari şunu hiç yoktan taksitlendirme geriye dönük prim için ssk kurumu yada devlet bankası anlaşma imzalansin
    Cevapla
  • bıktık artık.. 1 yıl önce Şikayet Et
    cezalar firmanın genel müdürlüğüne değil,firmanın her şubesine ayrı ayrı kesilmeli.çünkü suç toplam şubelirin hepsinde işleniyor.adamın 10000 şubesimi var, suç her yarı adreste işleniyormu evet! cezasıda örneğin 8000 tl ise 8.000 x 10.000 şube olmalı.kanun yapıcalar duyun bunu birşey yapamıyoz diye bir hayıflanma olmaz olamaz.cezalarınız caydırıcı değil her konuda.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    patronlara patronlarin eline bizi birakma diyen zihniyet oldugu surece birsey degismez
    Cevapla
  • Suphi ucar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Pkk ve Fetö ile savas neyl neyse Gida Teroristleri de ayni kapsama alinmali
    Cevapla
  • Nafaka 1 yıl önce Şikayet Et
    Nafaka yllık artırım oranı %150 yi geçti bir talimatta nafaka çözümü için verseniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak