Sarıyer'de köpeği boğmaya çalışan cani tutuklandı!

İstanbul Sarıyer'de, köpeği merdiven boşluğuna atıp boğmaya çalışan zanlı tutuklandı. Sahipsiz köpek ise, belediye ekiplerince barınakta tedaviye alındı.

Sarıyer'de köpeği boğmaya çalışan cani tutuklandı!
Sarıyer'de köpeği boğmaya çalışan cani tutuklandı!
GİRİŞ 29.11.2022 16:53 GÜNCELLEME 29.11.2022 17:49
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul'da köpeği boğmaya çalışan ve ikinci kez gözaltına alınan kişi tutuklandı. Sarıyer ilçesi Maden Mahallesi'nde bir sokak köpeğini yüksekten atan saldırgan daha sonra yere yatırdığı köpeği boğmaya çalışmıştı.

Mahalle sakinlerinin tepki göstermesi üzerine saldırgan kaçmıştı. Gözaltına alınan 30 yaşındaki şüpheli, daha sonra serbest bırakılmıştı.

Güvenlik kamerası görüntülerinin yayınlanması üzerine yeniden gözaltına alınan saldırgana önce Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 2 bin 43 lira para cezası kesildi.

İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Sahipsiz köpek ise Sarıyer Belediyesi ekiplerince barınakta tedaviye alındı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki birileri yaptırıyomuş gibi
    Cevapla
  • gürsel 1 yıl önce Şikayet Et
    belediye basibos köpekleri derhal barinaklara almasi lazim yoksa böyle haberler duymaya devam
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke bu hayvansever ler insanlarıda bu kadar sevseler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ya hayvanlara işgence ne insanlığa sığar ne de dinimize. Her canlıya merhamet edilmesi lazım. Ağacın meyvesini toplamak isterken ona vuran sahabeyi bile uyaran bir peygamberin ümmetiyiz ama dinini bilen çok az.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    olmuş bir olay---İzmir de yaşadığım yıllarda komşularımızdan F.Kaçar diye bi kadın,kedi ve köpek düşmanı,hayvanlara zehirli yiyecek verdiğide söyleniyordu. ve bu kadın yalnız yaşıyordu. derken bi kaza sonucu kör ve bir ayağı sakat oldu. ve ne oldu dersiniz yakınları ona körlere rehberlik etsin diye eğitilmiş bir köpek verdiler.o köpeklere ve kedilere zehir koyan kadın bir köpeğe muhtaç oldu. bu olay 1998 li yıllarda İzmir -Üçyol da yaşanmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 İsrail'de sular durulmuyor! Yüz yüze görüşecekler
Başkan Erdoğan duyurdu! Gürcistan ile anlaşma sağlandı! Tüm dünyaya Filistin çağrısı