8 sokak köpeğinin zehirlenerek öldürülmesine inceleme!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, 8 sahipsiz köpeğin zehirlenerek öldürülmesine ilişkin inceleme başlatıldı. Dilovası Belediye Başkanı Şayir, olayın faillerinin ortaya çıkarılması için Jandarma Komutanlığına şikayette bulunulduğunu bildirdi.

8 sokak köpeğinin zehirlenerek öldürülmesine inceleme!
8 sokak köpeğinin zehirlenerek öldürülmesine inceleme!
GİRİŞ 08.12.2022 19:05 GÜNCELLEME 28.12.2022 02:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yaptığı yazılı açıklamada, hayvanseverlerin ihbarıyla harekete geçen belediye veteriner hekimi Tayfun Belek ve ekibinin, Mimarsinan Mahallesi'nde bulunan sahipsiz hayvanları beslenme noktalarına gittiğini ifade etti.

"3 KÖPEK KURTARILMIŞ, MAALESEF 8 SOKAK KÖPEĞİ TELEF OLMUŞTUR"

Bölgeye giden ekibin, sahipsiz köpeklerinin zehirlendiğini tespit ettiğini aktaran Şayir, "Yapılan müdahalelerle 3 köpek kurtarılmış, maalesef 8 sokak köpeği telef olmuştur. Kurtarılamayan köpeklerden biri hekimimiz ve ekibimizce alınarak otopsi amacıyla Pendik Hayvan Sağlığı Enstitüsüne götürülerek otopsi süreci başlatılmıştır." diye konuştu.

"SU BİRİKİNTİSİNDEN NUMUNE ALINDI"

Şayir, olayla ilgili İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün bilgilendirildiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Tespit tutanağı olay yerine gelen ekiplerce tanzim edilmiş akabinde İl Sağlık Müdürlüğüne bilgi verilmiştir. Çevrede yapılan inceleme sırasında bulunan bir su birikintisinden numune alınmış ve laboratuvara gönderilmiştir. Olay mahalline bakan Jandarma Komutanlığına olayın faillerinin ortaya çıkarılması hususunda şikayette bulunulmuştur."

Köpek terörü devam ediyor! Sokak köpeklerinin saldırısıyla dehşeti yaşadı! Köpek terörü devam ediyor! Sokak köpeklerinin saldırısıyla dehşeti yaşadı!

Erdoğan'ı hedef alan BBC Türkçe'den 'başıboş köpek' ikiyüzlülüğü!Erdoğan'ı hedef alan BBC Türkçe'den 'başıboş köpek' ikiyüzlülüğü!

Sarıyer'de köpeği boğmaya çalışan cani tutuklandı!Sarıyer'de köpeği boğmaya çalışan cani tutuklandı!

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Vahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıl köpekler yüzünden ölen 269 kişi ne olacak...Köpek severler..İnsana neden düşmansınız..
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün sokak köpeklerinin yavru olanlari barınağa alınsın sahiplendirilsin . Gerisini imha edin . Evden çıkamaz olduk artık
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    O belediye başkanı onlarca canlar yakan köpek terörüne neden ses etmemiş ??? Hadi oradan köpekseviciler be.Önce insan insan insannnnnn
    Cevapla
  • Sibernetik 1 yıl önce Şikayet Et
    Durduk yere kimse köpek zehirlemez. Ya aklı başında değil yada sürekli saldırdıkları için mecbur kaldılar.
    Cevapla
  • ofli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir çocuğa sokak köpeği saldırıyorsa, o şehrin belediye başkanı tutuklanmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!