Show TV'den beklenmedik karar! Hayat Bugün izleyicisine hüsran yaşatacak haber

19 Ekim’den beri yayın serüvenini sürdüren O3 Medya imzalı Hayat Bugün dizisi final yapacak diziler kervanına katıldı.

Show TV'den beklenmedik karar! Hayat Bugün izleyicisine hüsran yaşatacak haber
Show TV'den beklenmedik karar! Hayat Bugün izleyicisine hüsran yaşatacak haber
GİRİŞ 02.12.2022 14:54 GÜNCELLEME 02.12.2022 14:54
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğinde çekimleri İstanbul ve Van’da yapılan Hayat Bugün dizisinin sıkı takipçilerine hayal kırıklığı yaşatacak bir haber geldi. Ayça Üzüm ile Cansu Çoban ikilisinin senaristliğini üstlendiği ve 7 bölümdür ekran macerasını devam ettiren Hayat Bugün reyting savaşında yenik düştü.

Teşkilat'ta inanılır gibi değil dedirten veda! Sosyal medya gündemine bomba gibi düştüTeşkilat'ta inanılır gibi değil dedirten veda! Sosyal medya gündemine bomba gibi düştü

Saner Ayar ile Pelin Akat’ın yapımcısı olduğu medikal ve dram türündeki Hayat Bugün dizisi izlenmelerde umduğunu bulamayınca final kararı alındı. 2018 yapımı Amerikan dizisi olan New Amsterdam'dan uyarlanan ve reytinglerde beklentilerin altında kalan Hayat Bugün dizisinin final yapacağı tarih 14 Aralık olarak açıklandı.

Oyuncu kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir gibi iddialı isimlerin yer aldığı Hayat Bugün dizisi 9.bölümde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Orijinalini seyrettiğim çok iyiydi ama 40 dakikaydı bizimki 2 saat 40 dakikada tabiki tutmaz zorlama ile diziyi uzatıyorlar. Uzun bakışmalar uzu ve gereksiz diyaloglar canım konuyu mahvediyorlar
    Cevapla
  • Nurullah 1 yıl önce Şikayet Et
    dün yeni bölümünü izledim. acil servisin ortasında bayan doktor ile erkek sağlıkçı başhekim ve tüm çalışanları gözü önünde öpüştü. ve bizde izledik. bu kadar da terbiyesiz bir sahne olmazdı. kıyafetler zaten keza. final kararına sevindim. bu dizilere bir dur desek....
    Cevapla
  • melek 1 yıl önce Şikayet Et
    Gülseren denen kadının dizileri revaçta şimdi bütün kanallarda
    Cevapla
  • Misafir65 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw bırakın artık bu sapma sapan dizileri. Bu diziler yüzünden zır cahil bir topluma döndük ne dinden ne diyanetten haberimiz var milletin beynini uyuşturdular. Bu sapma sapan diziler millete ne kazandırıyor.
    Cevapla
  • 1313 1 yıl önce Şikayet Et
    Demekki sevilmiyomuş. zaten tv dizi çöplüğü oldu . orjinalini yayınlayın belki onların oyunculuğu daha iyidir
    Cevapla
  • Aişe 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle orjinalini izlemenizi tavsiye ederim.müthiş oyunculuk muazzam konular...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!