Teşkilat'ta inanılır gibi değil dedirten veda! Sosyal medya gündemine bomba gibi düştü

TRT1'in izlenme rekorları kıran Teşkilat dizisinde üstlendiği Zeynep karakteriyle ilgi odağına yerleşen Hande Dilan Hancı'nın veda edeceği iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Teşkilat'ta inanılır gibi değil dedirten veda! Sosyal medya gündemine bomba gibi düştü
Teşkilat'ta inanılır gibi değil dedirten veda! Sosyal medya gündemine bomba gibi düştü
GİRİŞ 02.12.2022 09:18 GÜNCELLEME 02.12.2022 09:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Teşkilat dizisinde Halim'in nişanlısı ve Korkut'un kardeşi rolüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Hande Dilan Hancı'dan hayranlarını üzen haber geldi. Burak Arlıel'in yönetmenliğinde çekimleri tüm hızıyla devam eden Teşkilat dizisinde oynadığı Zeynep karakteri ile adından geniş kitlelere söz ettiren Hande Dilan Hancı'nın ayrılacağı iddiası ortalığı salladı.

Show TV'den beklenmedik karar! Hayat Bugün izleyicisine hüsran yaşatacak haberShow TV'den beklenmedik karar! Hayat Bugün izleyicisine hüsran yaşatacak haber

7 Mart 2021'den beri heyecan, aksiyon ve gerilim yüklü sahneleriyle izleyenlere unutulmayacak dakikalar yaşatan Tims&B Productions imzalı Teşkilat'ın oyuncusu Hande Dilan Hancı'nın veda edeceği şeklindeki iddia izleyenleri şaşkına çevirdi. 

Şimdiye kadar 56 bölüm yayınlanan ve her Pazar akşamı dizi severleri ekran başına toplayan Teşkilat dizisinin göze çarpan ismi Hande Dilan Hancı'nın projeyle yollarını ayırıp ayırmayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. 

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene kalabalık güçlü bir kadro oynuyordu yurt dışı operasyonları vs daha aksiyoneldi sanki. Murat yıldırım bence çok başarılı. Ama özel tim kadrosu sayısı artmalı yoksa izkenme zamanla düşer
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi güzel olmasına güzel, konu iyi. Ama ilk sezonki tat yok. Koskoca teşkilat 2 kişiye bakıyor. Adam eksik. İlk sezonda onca adam öldü yerine sadece bir kişi geldi. O da Murat Yıldırım. 2 kişiyle teşkilat mı olur. Böyle reytingler dibe vurur tabi.
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi reytingleri dibe vurdu murat Yıldırım oyunculuğu yokki.
    Cevapla
  • hknslh 1 yıl önce Şikayet Et
    teşkilat hariç her her şeye benziyor :) koca teşkilatı 2 tane sahada 2 tane bekar evi gibi merkezde idare ediyorlar :) sorsan en gizli en güçlü ekip :) ya güzelim diziyi ne hale getirdiler ya.
    Cevapla
  • Fırat 1 yıl önce Şikayet Et
    Teröre akıl veriyor bence yasaklanmalı bu dizi
    Cevapla
  • Kral kobra 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne o zorro zorunami gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tarihi anlaşması PKK elebaşını korkudan kekeletti: Türkiye her yeri kuşatacak!
Dünyaca ünlü üniversiteden İsrail kararı! Tüm dünyaya duyurup feshettiler