Bir gecede iki hırsızlık: Duvarı deldi, 'ben bir şey kırmadım' dedi!

Erzurum'da çilingir dükkanı olan Yusuf Z. (30), 1 gecede 2 iş yerinden hırsızlık yaptığı suçlamasıyla tutuklandı.

Bir gecede iki hırsızlık: Duvarı deldi, 'ben bir şey kırmadım' dedi!
Bir gecede iki hırsızlık: Duvarı deldi, 'ben bir şey kırmadım' dedi!
GİRİŞ 01.12.2022 10:31 GÜNCELLEME 01.12.2022 10:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Erzurum'da dükkanlardan birine duvarı delerek girdiği belirlenen Yusuf Z., adliyeye sevk edilirken gazetecilerin 'Hırsızlık yaptığınız yerlerin duvarını delerek mi giriyorsunuz?' sorusu üzerine "Ben bir şey kırmadım" dedi.

Yakutiye ilçesi Gülahmet Caddesi'nde, mobilya mağazasının demir kapısını kırarak içeriden 5 tek kişilik yatak, 1 çift kişilik yatak ve 3 tek kişilik baza çalan şüpheli, aynı caddede hırdavatçı dükkanına da yandaki metruk binadan duvarı delerek girdi.

Şüpheli, buradan da çakmak, kozmetik malzemesi, inşaat eldiveni ve mont ile bir miktar para çaldı. Güvenlik kamerası kayıt cihazını da yanında götüren şüpheli, polis tarafından çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini izlenerek tespit edildi.

Hırsızlık olaylarının şüphelisi olarak çalınan mont üzerindeyken metruk binada yakalanan çilingir Yusuf Z., gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Yusuf Z., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Çoğu 'hırsızlık' olan 30 suç kaydı bulunduğu öğrenilen Yusuf Z., adliyeye getirilişinde gazetecilerin 'Hırsızlık yaptığınız yerlerin duvarını delerek mi giriyorsunuz?' sorusuna "Ben bir şey kırmadım" diye cevap verdi. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Çilingir hırsız ve hırsızlıktan çok sayıda sabıka kaydı var enteresan tilkiye tavuk kümesi bekçiliği vermek gibi bir şey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi