AFAD son dakika duyurdu: Düzce'de yeni deprem

Son depremler: Düzce'nin Gümüşova ilçesinde saat 07.59'da 4,1 büyüklüğünde deprem oldu. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

GİRİŞ 03.12.2022 08:11 GÜNCELLEME 03.12.2022 09:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Son depremler: Düzce’nin Gümüşova ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın merkez üssünü Düzce’nin Gümüşova ilçesi Yıldıztepe köyü olarak açıkladığı deprem, saat 07.59’da oldu. Yerin 14.2 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Gümüşova’nın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde de hissedildi. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Gümüşova ilçesine bağlı Yongalık köyü, büyüklüğünü ise 4 olarak açıkladı.

Düzce’nin Gölyaka ilçesi 23 Kasım tarihinde 5.9 büyüklüğünde depremle sallanmıştı. Depremde kalp krizi ve düşme nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti.

KAYNAK: DHA, HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Nazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatli olmak lazım artçilar sağlam olmayan yapılara zarar vermeye devam edebilir
    Cevapla
  • fourfred 1 yıl önce Şikayet Et
    niye türkiye japonya gibi yapmiyor evleri anti deprem
    Cevapla
  • Matematik sorusu 1 yıl önce Şikayet Et
    5.9 şiddetinde ve 20 sn süren duvarlarınde bir cm kalınlığında catlaklar olustu.Daireyi aldığımız 3 yıl oldu yeni bina Acaba 40 sn sürecek evden kaç duvar elde kalırdı? ( Mühendislik üstlenmiyor sorumluluğu)
    Cevapla
  • Garipler 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaskanim mutahit mağduru olmuş riskli yapı yıkım karari olan müstakil evlere ruhsatsız olduğu için adana şehircilik müdürlüğü güçlendirme izni vermiyor maksat depreme karşı dayanıklı hale getirmekse neden izinvermiyorlar sokağa atiyorlar Suyumuzu elektriği kesiyorlar adana seyhanda yaklaşık 300 aile var yaşlılar hasta yetim öksüz özürlü insanlar perişan biz evlerimizi projesini cizdirerek depreme karşı güçlendirme yaparak oturmaya devam etmek istiyoruz efendim imar affını kaçırdık ruhsatimiz yok lütfen çok acil bizimle ilgilenin adana çevre ve şehircilik il müdürlüğünde liste var efendim mutahit mağdurlarının
    Cevapla
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Düzce zaten deprem bölgesi ya durmayın kaçın yada tek katlı evleri tercih edin taktir allahın ama tedbirini almak da senden.
    Cevapla
  • Jeom. Behzat G. 1 yıl önce Şikayet Et
    Temelini radyejeneral yapıp, taşıyıcı sistemlerde perde kolonu çokça yaparsan; 3-5 katı taşır. (Jeoloji Müh. Behzat Gönül)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama