Teşkilat'ın yayınlanmasını bekleyenleri sarsacak gelişme! Hayranları hasret kalacak

Her hafta soluk soluğa takip edilen ve aksiyonun zirveye çıktığı Teşkilat dizisinin yeni bölümünün 4 Aralık tarihinde başlayıp başlamayacağı belli oldu.

Teşkilat'ın yayınlanmasını bekleyenleri sarsacak gelişme! Hayranları hasret kalacak
Teşkilat'ın yayınlanmasını bekleyenleri sarsacak gelişme! Hayranları hasret kalacak
GİRİŞ 06.12.2022 09:11 GÜNCELLEME 06.12.2022 09:11
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Heyecan yüklü sahneleriyle ekran başındakilerin tüm dikkatini üzerine çeken Teşkilat’ın yeni bölümünün bu hafta TRT1 yayın akışında yer alıp almayacağı netlik kazandı.

3.sezonda macerasına hız kesmeden devam eden Teşkilat dizisi bilindiği üzere geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bu sebeple TRT1’in reyting rekortmeni dizisini yakından takip edenler 4 Aralık Pazar tarihinde yayınlanıp yayınlamayacağını sorgulamaya koyuldu.

TRT1 Gönül Dağı’nın başlamasını isteyenleri yıkacak haber! Tutkunları çok özleyecekTRT1 Gönül Dağı’nın başlamasını isteyenleri yıkacak haber! Tutkunları çok özleyecek

3 sezon ve 56 bölümdür TRT1 ekranında dizi tutkunlarının karşısına geçen Teşkilat dizisinin yayınlanmaya başlamasını isteyenlerin biraz daha beklemesi gerekecek. Çünkü Teşkilat dizisi Katar’da 20 Kasım ile 18 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan FIFA Dünya Kupası turnuvasından ötürü bu hafta da ekranlardan uzak kalacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Biraz Empati 1 yıl önce Şikayet Et
    Trt1 sadece dizi kanalı mı. Zaten haftanın 7 günü dizi yayınlanıyor. Trt1'in son yıllarda yayın anlayışı hiç doğru mantıkta değil. Diziden başka bir şey yok. Trt1 ortak bir alandır. Her önemli güncel, toplumu eğiten konudan yayın olmalı. Eğer dizi oluyorsa spor, futbolda olur. Hele saçma dizileri görünce ben de bu dizilerin ne işi var diyorum. Dizi isteyenler trt'ye yazın TRTDİZİ kanalı açılsın.
    Cevapla
  • Empatiye bak 1 yıl önce Şikayet Et
    Zırvalama, spor kanalı yok mu trt nin. Bir kanal yetmiyor mu, her kanalda sizin zirva futbolunuz mu yayınlansın. Ayrica mantik hatalisi, Futbol diziden az mi, onu da kaldırsınlar o zaman. Herkesin beğendiği farklı diziler var, sizin gibi topluca futbol guruhu değil dizi izleyenler.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    3 Aralık Cumartesi.
    Cevapla
  • Kazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Fazla isyan etmeyelim beyler !!! Dünya kupasını '' Türkiye''kazanacak diye sevinecekler!!!!.Yöneticilerin başka bir hesapları vardır.Seyircinin ne önemi var ki???Maalesef acı bir gerçek Müslüman dünya yöneticileri iki arada bir derede ,kimliksiz,kişiliksiz,sözüne itibar edilmeyen bir görüntü sergiliyorlar.
    Cevapla
  • Adige 1 yıl önce Şikayet Et
    İyice kabak tadı koydular. Bu nedir kardeşim adam gibi işinizi yapın.
    Cevapla
  • mny 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumların yüzde 90 ı hep aynı şeyi yazmış demekki aklın yolu birdir, vatandaş nasıl istiyorsa o şekilde yapın, millet zorla maç izlemek istemiyor, neden zorluyorsunuz? Koskaca 58 yıllık kurum nasıl boyle bariz hata yapıyor anlamış değiliz, Reis şu trt yede bir el atıver vadandaşı küstürmesinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı
Umman'da gizli "orta doğu" toplantısı