Bir İstanbul Masalı’nın unutulmaz ismi TRT1 Yürek Çıkmazı’nda! Taşları yerinden oynatacak

Masumiyet, Kardeş Çocukları, Direniş Karatay, Hanımın Çiftliği ve Bir İstanbul Masalı gibi yapımlarda oyunculuk performansı sergileyen Mehmet Aslantuğ, TRT1’in Yürek Çıkmazı dizisine transfer edildi.

Bir İstanbul Masalı’nın unutulmaz ismi TRT1 Yürek Çıkmazı’nda! Taşları yerinden oynatacak
Bir İstanbul Masalı’nın unutulmaz ismi TRT1 Yürek Çıkmazı’nda! Taşları yerinden oynatacak
GİRİŞ 11.12.2022 16:52 GÜNCELLEME 11.12.2022 16:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu 2003 – 2005 yılları arasında ATV’de yayına giren TMC imzalı Bir İstanbul Masalı dizisinin unutulmaz ismi Mehmet Aslantuğ bombayı patlattı.

Senaryosunu Neşe Şen ve Gaye Boralıoğlu ikilisinin kaleme aldığı Bir İstanbul Masalı dizisinde üstlendiği Selim Arhan karakteriyle nam salan Mehmet Aslantuğ, TRT1’in dizisi Yürek Çıkmazı ile anlaşma sağladı.

TRT1 Gönül Dağı’nın başlamasını isteyenleri yıkacak haber! Tutkunları çok özleyecekTRT1 Gönül Dağı’nın başlamasını isteyenleri yıkacak haber! Tutkunları çok özleyecek

Son olarak Faruk Turgut’un yapımcısı olduğu, Sırma Yanık’ın senaristliğini üstlendiği Gold Film imzalı Masumiyet dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ, Yürek Çıkmazı’yla izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Oyuncu kadrosunda Mesut Akusta, Alp Navruz, Ayça Bingöl ve İrem Helvacıoğlu gibi birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı, 1 Kasım’dan beri yayın hayatına devam eden Yürek Çıkmazı 6.bölümüyle 6 Aralık Salı günü saat 20:00’da TRT1’de seyircisinin karşısına geçecek.

Teşkilat'ın yayınlanmasını bekleyenleri sarsacak gelişme! Hayranları hasret kalacakTeşkilat'ın yayınlanmasını bekleyenleri sarsacak gelişme! Hayranları hasret kalacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    süper
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin CDS puanı açıklandı! 2020'den bu yana en düşük seviyeyede!
Bakan Bolat'tan İsrail'e ihracat iddialarına yanıt