LPG’li otomobil tamiratı sırasında korkunç patlama! Patron ve yanındakiler yaralandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde oto gaz sistemlerinin tamir, söküm, bakım ve montajının yapıldığı iş yerinde LPG'li otomobilden sızan gaz patlamaya yol açtı. İş yeri sahibi dahil yüz ve elleri yanan 5 kişi Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

GİRİŞ 03.12.2022 21:57 GÜNCELLEME 04.12.2022 09:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Feci olay, Beyşehir ilçesi Hamidiye Mahallesi Sanayi Sitesi'nde bulunan oto gaz sistemlerinin tamir, söküm, bakım ve takılması işlemlerinin yapıldığı bir iş yerinde yaşandı.

SIZAN GAZ KIVILCIM ALARAK PATLADI

İddiaya göre, iş yeri sahibi M.Ş., bir müşteri tarafından gaz kaçağı olduğu şikayeti ile getirilen LPG'li otomobilin tank sisteminde tamirat yaptığı esnada büyük bir gürültü ile patlama yaşandı. Otomobildeki LPG tankından sızdığı iddia edilen gazın, iş yerinde kıvılcım alarak patlama olmasının ardından tamir edilmekte olan otomobil de alev alarak yanmaya başladı.

PATRON, KÜÇÜK ÇOCUK VE DİĞER 3 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan patlama çevredeki iş yerlerinde de paniğe yol açtı. Yoğun duman ve alevler arasında kalan iş yeri sahibi M.Ş. ve dükkanda bulunan 15 yaşındaki A.A. ile T.S., B.B. ve İ.B. yüz ve ellerinde oluşan yanıklar sebebiyle yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi yangını söndürürken yaralılar, adrese sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

PATRONUN ARKADAŞI: ALEVİ GÖRDÜM ARKAMI DÖNDÜM

Hastaneye kaldırılan bir yaralı ise, iş yeri sahibinin arkadaşı olduğunu belirterek, “Bir anda oldu. Alevi gördüm arkamı döndüm” ifadelerini kullandı.

KONYA ŞEHİR HASTANESİ'NE SEVK EDİLDİLER

Öte yandan, çevredeki esnaflar tarafından alev alev yanan otomobil yangın söndürme tüpleri ile müdahale edilerek söndürüldü. Yanan araçta büyük çaplı hasar meydana geldi. Hastanede yüz ve ellerindeki yanıklar nedeniyle ilk müdahalesi yapılan yaralılardan M.Ş., A.A., T.S. ve İ.B. yanık ünitesi bulunan Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sanayilerde hic is guvenligi alan usta cirak vb . ler yok bir kuru kabadayilik ve ahmaklik gidiyor bu isler yanici parlayici ustayim diyen kimse hic guvenlik elbisesi maskesi vb yok keza lastikcilerde ayni kafes yok lastige hava vururken bu guvenlik islerini belediyelere verilse belediyeler is guvenligi merkezlerinden desteklense kontrol yurutme belediyelerde olsa uygulanabilirligi cok daha etkili olur
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fakirliğin gözü kör olsun. Gazlı araba,eski tamirle uğraş dur. 2023 şahlandık hamdolsun.
    Cevapla
  • skoc 1 yıl önce Şikayet Et
    Konyada iş sağlığı ve güvenliği maalesef çok zayıf. Bişey olmaz anlayışı hakim. olunca anladı maalesef. Her şeyimiz Önce tedbir sonra tevekkül.
    Cevapla
  • Ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok.gecmis olsun Rabbim şifa versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de değişim: 2K formülü
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!