Fuhuş çetesinin fuhuş için, "Yeni araçlarımız geldi" şifresini kullandığı belirlendi

Bursa merkezli 3 ilde fuhuş çetesine operasyon yapıldı. Çetenin, yurt dışından çalışma vaadiyle Türkiye'ye getirdikleri 13 yabancı uyruklu kadını fuhşa zorladığı kişilerle, "Yeni araçlarımız geldi" şifresiyle konuştuğu tespit edildi.

GİRİŞ 04.12.2022 01:50 GÜNCELLEME 04.12.2022 09:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yabancı uyruklu kadınların çalışma vaadiyle Türkiye'ye getirilip zorla fuhşa zorlandığı bilgisine ulaştı.

"YENİ ARAÇLARIMIZ GELDİ" ŞİFRESİYLE İLETİŞİM KURDULAR

Zanlıları izlemeye alan polis ekipleri, şüphelilerin telefonda "yeni araçlarımız geldi" şifresiyle konuştuklarını tespit etti.

FUHUŞ ÇETESİNE OPERASYON

Ekipler bu bilgi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Bursa, İstanbul ve Balıkesir'de çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

FETÖ ihracı astsubayın, fuhuş çetesinin elebaşı olduğu ortaya çıktıFETÖ ihracı astsubayın, fuhuş çetesinin elebaşı olduğu ortaya çıktı

KADINLAR KORUMA ALTINA ALINDI

Operasyon sonucu, yabancı uyruklu kadınları zorla fuhşa sürüklediği tespit edilen 12 şüpheli gözaltına alındı.

Türkiye'ye getirilip zorla fuhşa sürüklenen 13 yabancı uyruklu kadınsa koruma altına alındı.

ŞÜPHELİLER SORGULANIYOR

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise, kadınlara ait pasaportlar, çok sayıda telefon ve fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 21 bin lira ele geçirildi.

Gaziantep'de fuhuş operasyonu:  20 şüpheliden 2'si tutuklandıGaziantep'de fuhuş operasyonu: 20 şüpheliden 2'si tutuklandı

Koruma altına kalınan 13 kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi'ne teslim edildi. Gözaltına alınan 12 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • must 1 yıl önce Şikayet Et
    hem binek hem ticari..
    Cevapla
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi yapan alçakları salmayin ya asin yada muhebbet verin böyleleri halkın içinde olmamalı
    Cevapla
  • Gürkan Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaset ile başa oturtulan Kılıçdaroğlu ve fetö aplası Mero Akşener İp'i ile ittifak kuran, mafya bozuntusu Sedo Peyker'in aynı zamanda fuhuş lideri olduğunu biliyor muydunuz?
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey devletim billirim benim duymasın görmesin ama bilinku kim olursa olsun biz bu kadınları çocuklar yaşlıları. Bebekleri korumadiginuz sürece biz ancak ve ancak beyhuda bir hayal olur kızıl elma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri