Alibeyköy'de İETT otobüsü tramvay ile çarpıştı

İstanbul Alibeyköy'de tramvay İETT otobüsü ile çarpıştı. Bölgeye sağlık ekipleri yönlendirildi. Kazada 4'ü ağır 19 kişi yaralandı.

GİRİŞ 05.12.2022 09:29 GÜNCELLEME 05.12.2022 11:49
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

İstanbul Alibeyköy'de tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı. Kazada 4'ü ağır 19 kişi yaralandı. Kaza anı görüntülenirken, olay sırasında otoparkta kulübede olan bir kişi de son anda kurtuldu.

Kaza, saat 09.15 sıralarında Alibeyköy'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alibeyköy'de içinde yolcuların bulunduğu 34 TP 7116 plakalı İETT otobüsü tramvay yolundan geçerken kaza oldu.

İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle İETT otobüsü sürüklenirken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada 4'ü ağır 19 kişi yaralanırken, otobüste sıkışan yolcular itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

KAZA ANININ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde İETT otobüsünün tramvay yoluna girdikten sonra kazanın meydana geldiği görülüyor. Çarpışmanın etkisiyle otobüsün sürüklendiği ve büyük hasar aldığı da görüntülere yansıyor. Kaza anında otopark kulübesinde olan bir kişi de son anda kurtuluyor. 

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Cibali-Üniversite istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 153
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Size bu az bile
    Cevapla
  • Garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle geçmiş olsun Rabbim yaralı vatandaşlara acil şifalar versin inşallah İmamoğlu İBB hariç her şeyle ilgilenirse daha çok kazalar olur , İstanbullulara ders olsun
    Cevapla
  • KAYAHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah içindekiler her şey çok güzel olacak diye nlerden degildir
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bye Kemal.
    Cevapla
  • dogrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah korumus valla daha fazla yarali veya olu olabilirdi. Tramvay otobusun korugune carpiyor, o kisimda insallah kimse yoktu. diger taraflarina vursa olen olabilirdi. Tramvay kirmizi isikta gecti gibi gorunuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza