MİT'ten nokta operasyon: Sözde eyalet sorumlusu etkisiz hale getirildi

MİT'in Suriye'nin kuzeyindeki operasyonunda, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Ayn İsa eyaleti sorumlularından Siham Mislih etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 05.12.2022 09:30 GÜNCELLEME 05.12.2022 21:11
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığınca Suriye'nin kuzeyindeki operasyonda terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Ayn İsa eyaleti sorumlularından "Mizgin Kobani" kod adlı Siham Mislih etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görevli Türk güvenlik güçlerine yönelik terör eylemlerini organize eden terörist Mislih'in, sabotaj eylemlerine katıldığı belirlendi.

Terör eylemlerini azmettirdiği tespit edilen terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Ayn İsa eyaleti sorumlularından Mislih'i takibe alan MİT, Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirdi.

MSB: 5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, kahraman Mehmetçiğin teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG'li teröristin başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ağıt yaksın ,Cehennem ateşleri bol olsun..Parmağın titremesin vur Yiğidim Mehmet'im elleriniz dert görmesin ...Allah yar ve yardımcınız olsun....
    Cevapla
  • Bozkurtlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Vur şaninla bel kırılsın, Vur terör yuvası dağılsın, Vur şehitlerimizin hesabı için, Vur ki sesi Washington'dan duyulsun. MIT teşkilatı ellerinize sağlık
    Cevapla
  • gercek 1 yıl önce Şikayet Et
    ellerinize saglık geberdi bir it daha leşini tuvalet çukuruna masum gençleri dağlara kaçırıp ellerine silah veren bu kokuşmuşlar ve beyin takımları yok edildikçe sonları yaklaşıyor diyarbakırdaki anneleri gormezden gelen 6 +1 üzülür bu habere
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral ablanın zoruna gidiyor ama
    Cevapla
  • Sahipkıran 1 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık... Allah ayağınıza taş değdirmesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!