Aydın'daki olayla ilgili gerçek ortaya çıktı!

Aydın'ın Didim İlçesi'nde Alevi vatandaşların evlerine kırmızı çarpı işareti atılmasının ardından karı-koca anlaşmazlığı çıktı. Provokasyon kokan olaya ilişkin gerçeği M.S isimli kadın itiraf etti.

Aydın'daki olayla ilgili gerçek ortaya çıktı!
Aydın'daki olayla ilgili gerçek ortaya çıktı!
GİRİŞ 07.12.2022 06:52 GÜNCELLEME 07.12.2022 08:25
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

5 Aralık günü Efeler Mahallesi 1353 Sokak'ta Alevi vatandaşların yaşadıkları 2 daireye kırmızı boya ile çarpı işareti atıldı. Provokasyon kokan olaya ilişkin Didim Güvenlik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

KOCASI İLE ARASINI DÜZELTMEK İÇİN YAPMIŞ

Yapılan çalışma sonucunda, 2 yıldır aynı adreste yaşayan U.S ve M.S çiftinin sıkıntılar yaşadığı, 2 çocuklarının bulunduğu ve U.S'nin son 1 aydır dışarıda otellerde konakladığı öğrenildi. Durumu düzeltmenin yollarını arayan M.S'nin kocası U.S ile arasını düzeltmek için evin kapısına çarpı işaretleri yaptığı tespit edildi.

"SİYASİ AMAÇ GÜTMÜYOR"

Olayla ilgili adli işlem başlatılırken M.S'nin eylemi siyasi amaç gütmeden yalnızca eşi ile arasını düzeltmek için gerçekleştirdiği saptandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kapıya çarpı işareti koyan kadın geçmişte chp lilerin yaptığı oyunu aklına getirmiş. geçmiş yıllarda chp liler türkiyede alevi ve sünni çatışması çıkartmak için alevi kardeşlerin kapısına kasıtlı olarak işaret yaparlardı. örneğin maraş olayları-çorum olayları -sivas olayları.
    Cevapla
  • dede korkut 1 yıl önce Şikayet Et
    gerçek ortaya çıktı da ne demek? kapılara çarpı atmanın karı-koca anlaşmazlığını çözdüğü nerede görülmüş? buna siyasi/ideolojik malzeme üretimi denir
    Cevapla
  • Karaoğlan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçma sapan bir şey, kocası ile arasının düzelmesi için Alevi vatandaşların kapıları işaretlenmeli mi. Alevi vatandaşlar Müslümandır, Türk’tür ve TC vatandaşıdır ve bu şekilde onlara hakaret yapılamaz. Atın bu kadını içeriye, çünkü ayrımcılık yapıyor ve Alevi Sünni vatandaşları birbirine düşman ettirmek istiyor. Değilse neden eskiden olduğu gibi Alevi vatandaşların evine çarpı işareti konsun.
    Cevapla
  • mstf 1 yıl önce Şikayet Et
    eşi ile arasını çarpı atarak nasıl düzeltecek ki..ya böyle saçma bahaneler ya alkollüydüm hatırlamıyorum saçmalığı...bal gibi emir alınmış bir yerden yapılmış izlenimi var ...bakın eğer seçime doğru reis önde gitmeye devam ederse seçim güvenliği yok diyebilmek adına her şeyi yapmaya hazır gayrimilli unsurlar hazırda bekliyor geç kalınmadan önlem alınmalı
    Cevapla
  • Doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Alevi kesime dikkat edin hep fitne peşinde bu hükümeti zora sokmak için kendileri yapıyorlar her türlü pisliği sonra müslüman ların üstüne iftira atıyorlar bunlar tarih boyunca hep aynı rahat durmazlar çoğu gizli Ermeni
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    bu çarpıları atanlar ciddi şekilde cezalandırılmadıkları sürece, her kesin içinde bütün kanallarda teşhir edilip ortaya rezil edilmedikleri sürece bunu yapmağa devam ederler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi