Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem

Akdeniz açıklarında saat 04.59'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.22 kilometre olarak ölçüldü.

Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem
GİRİŞ 11.12.2022 07:29 GÜNCELLEME 11.12.2022 07:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin derinliği 7.22 olarak ölçüldü. 

Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 3.9 olarak duyurdu.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    azalim bakalim ne zaman deprem Allah Allah ne zaman afet Allah Allah sonrası malum yallah....
    Cevapla
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Tahminimce Afrika plağının kuzeye doğru etkinliğinden kaynaklanıyor mevcut depremler bölgemizde gözlemlediğimiz gerek Güney Ege gerekse batı Akdenizdeki fay aktiviteleri sözkonusu mutlaka hocalarımız gözlemliyorlar özellikle son 2 senelik süreçte fay aktivtelerinin etkin olduğunu görmekteyiz aktif fayların yanısıra asırlardır etkin olmayan eski tarihlerde şiddetli depremler üretmiş faylar bulunmakta denizlerimizde resmi ve deprem konusunda yetkili makamların şahısların açıklamaları dikkate alınmalıdır eski yapılarımıza elveda demek zorundayız malesef öyle bir coğrafyada yaşıyoruz hazır olmalıyız.Allah korusun diyelim.
    Cevapla
  • A. Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeee Akdenizin neresinde?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi