Fox TV dizileri peş peşe sona eriyor! Tozluyaka hayranlarını üzüntüye sokacak haber

27 Haziran’dan beri Fox TV ekranında varlık gösteren NTC Medya imzalı Tozluyaka da reytinglere kurban giden diziler listesine eklendi.

Fox TV dizileri peş peşe sona eriyor! Tozluyaka hayranlarını üzüntüye sokacak haber
Fox TV dizileri peş peşe sona eriyor! Tozluyaka hayranlarını üzüntüye sokacak haber
GİRİŞ 25.12.2022 15:21 GÜNCELLEME 25.12.2022 15:21
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Mehmet Yiğit Alp ile Fatih Aksoy ikilisinin yapımcısı olduğu Tozluyaka dizisi reyting savaşında yenik düştü. Semih Bağcı’nın yönetmenliğinde çekimleri yapılan dram ve gençlik türündeki Tozluyaka dizisi hakkında umulmadık karar alındı.

Kuruluş Osman ile Diriliş Ertuğrul’un unutulmaz ismi Sipahi'yle taşları yerinden oynatacak!Kuruluş Osman ile Diriliş Ertuğrul’un unutulmaz ismi Sipahi'yle taşları yerinden oynatacak!

Yekta Torun’un senaristliğini üstlendiği Tozluyaka dizisinin yayın macerası son bulacak. Şimdiye kadar 24 bölüm yayınlanan ve her Pazar akşamı izleyicisinin karşısına geçen Tozluyaka dizisinin final tarihi netlik kazandı.

Alparslan Büyük Selçuklu’ya Kalk Gidelim’den ezber bozan transfer! 2.kere TRT1’i seçtiAlparslan Büyük Selçuklu’ya Kalk Gidelim’den ezber bozan transfer! 2.kere TRT1’i seçti

Oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Begüm Birgören, Tayanç Ayaydın ve Kaan Miraç Sezen gibi iddialı isimlerin yer aldığı Tozluyaka dizisinin 26.bölümde ekran serüveni bitecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Gürkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tozluyaka bitmesin ben çok seviyorum inşaallah bitmez devam eder "Devam etsin diyenler beğensin"
    Cevapla
  • Ziyaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Vespa vevol dan çok daha duzgundur
    Cevapla
  • Bıktık 1 yıl önce Şikayet Et
    Her dizisi iyduruk, zoraki zaten. Kimse beğendiği için daga doğrusu beğensin diye yapmıyor ki, toplumu nasıl çarpıtırım diye yapıyor, daha igrencini yapacaktır, izlenmeye deger bir sey cikmaz. Yetişkinlerin kurum yöneticilerinin bile, Amerikan ergeni gibi giyindiği davrandığı zirva diziler cikar anca
    Cevapla
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    tuh vah çok üzüldük ulusal yas ilaln edelim
    Cevapla
  • BIKKIN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane normal dizisi yokki bu kanalın senaristleri ne yiyor ne içiyor nasıl bir ruh hali ile bu kadar entrikayı art arda birleştirip saçma sapan diziler ortaya çıkarıyorlar hepsi sanırım şizofren sağlıklı bir ruh hali bunları yazamaz bence çıkarıp uydudan silelim gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi