Kuruluş Osman ile Diriliş Ertuğrul’un unutulmaz ismi Sipahi'yle taşları yerinden oynatacak!

Kuruluş Osman, Diriliş Ertuğrul, Kaçak, Tatar Ramazan ve Bir Zamanlar Osmanlı gibi iddialı yapımlarla ekran önüne çıkan Nurettin Sönmez, Sipahi dizisiyle sözleşme imzaladı.

Kuruluş Osman ile Diriliş Ertuğrul’un unutulmaz ismi Sipahi'yle taşları yerinden oynatacak!
Kuruluş Osman ile Diriliş Ertuğrul’un unutulmaz ismi Sipahi'yle taşları yerinden oynatacak!
GİRİŞ 22.12.2022 12:30 GÜNCELLEME 22.12.2022 12:30
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman dizisinde hem Ertuğrul Gazi’nin can yoldaşı hem Osman Bey’in destekçisi ‘Bamsı Beyrek’ karakterini üstlenen Nurettin Sönmez’in yeni adresi belli oldu. TRT1’de 2011 – 2012 yılları arasında yayına giren dram ve savaş türündeki Mavi Kelebekler dizisinde ilk oyunculuk tecrübesi kazanan Nurettin Sönmez, Sipahi dizisiyle anlaşma sağladı.

Alparslan Büyük Selçuklu’ya Kalk Gidelim’den ezber bozan transfer! 2.kere TRT1’i seçtiAlparslan Büyük Selçuklu’ya Kalk Gidelim’den ezber bozan transfer! 2.kere TRT1’i seçti

Son olarak yönetmenliğini, yapımcılığını ve senaristliğini Mustafa Şeker’in üstlendiği komedi filmi Çakallarla Dans 6’da kameralar karşısına geçen Nurettin Sönmez, Sipahi’de ‘Kemal Yörükoğlu’ karakteriyle ekranlara dönüyor.

Fox TV’nin dizileri arka arkaya bitiyor! Darmaduman’dan sonra Tozluyaka da elveda diyecekFox TV’nin dizileri arka arkaya bitiyor! Darmaduman’dan sonra Tozluyaka da elveda diyecek

Ali Doğançay’ın senaryosunu yazdığı, Hakan İnan’ın yönetmenliğini yaptığı CNP Film imzalı Sipahi dizisinde Nurettin Sönmez iddiasını bir kez daha konuşturacak. Sadi Canpolat ile Mehmet Canpolat ikilisinin yapımcısı olduğu Sipahi her Pazartesi akşamı Show TV’de ekrana taşınacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Hdpli oyuncular 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdpli oyuncular böyle dizilerde oynaması tuhaf olabilir, oyuncu seçimi önemli,arka sokaklar dizisindeki gibi olmasın da?
    Cevapla
  • orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    özü izleterek aşılarsın. ataturk turkiyesinde özü izlemiyorlar. öyle giyinip izletip az az aşılayacan. hamasete gerek yok. adamın safı belli. karekteride. abartmayın. adam iyi oyuncu ve milli. destekliyormm.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk bölüm güzeldi. Teşkilatın ilk sezonuna benziyordu.
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa özünüze döndüğünüz için mi böyle saçma makyaj ve kıyafetler seçiyorsunuz ? O zaman bizim özümüze dönün orta Asyaya bakın.
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa barbarları gibi kıyafetler ile makyajlar ile bu saçma diziler tutmaz. Önce özünüze dönün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi