Bir sahte doktor vakası daha: Güvenlik görevlisinin dikkati yakalattı

Tekirdağ'da Ayşe Özkiraz, İstanbul'da gözaltına alınan S.U. ve Erzincan'da ambulansta yakalanan Osman Ç.'nin ardından bir sahte doktor vakası daha ortaya çıktı. Mersin'de kendini anestezi doktoru olarak tanıtan kişi yakalandı.

GİRİŞ 13.12.2022 11:39 GÜNCELLEME 13.12.2022 11:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mersin'de kendisini "anestezi doktoru" olarak tanıttığı hastanede önlük isteyen şüpheli, güvenlik görevlilerinin dikkatiyle yakalanıp polise teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Toroslar ilçesindeki hastaneye giden M.K.U, kendisini "anestezi doktoru" olarak tanıttığı görevlilerden önlük istedi.

Çocuk Yoğun Bakım Servisine giriş yapmaya çalıştığı sırada doktor olmadığı anlaşılan şüpheli, hastanenin güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

HASTANEDEN ÖNLÜK ÇALDI

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekiplerince gözaltına alınan M.K.U. emniyete götürüldü.

Şüpheli ifadesinde, Kulak Burun Boğaz Polikliniğinde muayene olabilmek için gittiği hastanede, boş olan bir odadan doktor önlüğü aldığını, bu sayede kendisini meslektaşı olarak tanıttığı doktora muayene olduktan sonra önlükle hastaneden ayrılıp, evine gittiğini belirtti.

Daha sonra doktorluk mesleğini merak ettiği için aynı günün gece saatlerinde tekrar hastaneye gittiğini ileri süren M.K.U, Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisinden giriş yapmaya çalıştığı sırada üzerindeki önlüğün içerisindeki takip cihazı alarmının çalması üzerine güvenlik görevlilerince yakalandığını, onlara da sağlık personeli olduğu, gündüz muayene olurken önlüklerin karıştığı ve önlüğü bırakmak için geldiği yalanını söylediğini anlattı.

Zanlı, önlüğü bıraktıktan sonra Çocuk Yoğun Bakım Servisine gittiğini, bina girişinde kendisini "anestezi doktoru" olarak tanıttığı çalışanlardan önlük istediğini, temizlik görevlileriyle servise giriş yaptığı sırada doktor olmadığının anlaşılması üzerine güvenlik görevlileri tarafından yakalandığını belirtti. "Sahte doktor" M.K.U'nun emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • süm 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadın doğum ilginç bu adam sadece dolandırıcı değil sapık bile olabilir. Sonuçta başka bölüm mü kalmadı hatta gece gidiyor kadın doğuma bebek değiştirip veya kaçıra da bilir detaylı döve döve sorgulansın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar yetersiz Cezalar yeterli olsa bir daha yapamazlar
    Cevapla
  • Sahte okuyucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşünün sahtesi ile gerçeğini ayırt etmek ne kadar zor. Kalite yerlerde.
    Cevapla
  • N.KAYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten pek güvenimi sağlayamayan bu doktorlara bir de ipini koparan herkesin doktorculuk oynamaya başlaması bu güvensizliğimi bir kat daha arttırmıştır. Bu cesareti alanların tek hesabı; nasıl olsa hastahanelerde çalışanların birbirlerini tanımayacak kadar gününü gün etmeyenlerle dolu olmasını tahmin etmelerindendir. Hayırlısı ile..
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    ortalik sahte polis hakim doktor kayniyor demek cezalar yeterli degil direk idam et bir de gercek doktor var onlarin yarisi da sahte bence bilgisi var mi bir bakin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...