İBB’nin karla mücadele için kiraladığı araçlardan 60 tanesi kullanıma uygun değil

İBB’nin karla mücadele için 309 milyon TL’ye kiraladığı araçlardan 60 tanesinin kullanıma uygun olmadığı, İBB’nin ihaleyi iptal etmeyip, firmaya da ceza kesmediği Sayıştay raporuyla ortaya çıktı.

İBB’nin karla mücadele için kiraladığı araçlardan 60 tanesi kullanıma uygun değil
İBB’nin karla mücadele için kiraladığı araçlardan 60 tanesi kullanıma uygun değil
GİRİŞ 13.12.2022 17:45 GÜNCELLEME 13.12.2022 17:51
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

İstanbul'da geçtiğimiz kış vatandaşların araçlarını yollarda bırakıp yürüyerek evlerine geçmek zorunda kaldığı görüntülerin altından yeni skandal çıktı.

İmamoğlu İstanbul'da neden yetersiz kalıyor? 'Kararını vermeli'İmamoğlu İstanbul'da neden yetersiz kalıyor? 'Kararını vermeli'

Kar yağışı sonrası ilk ankette Ekrem İmamoğlu'na şok! İşte İBB'nin karnesiKar yağışı sonrası ilk ankette Ekrem İmamoğlu'na şok! İşte İBB'nin karnesi

Ekrem İmamoğlu: Yediğim yemek karla mücadele kadar önemli!Ekrem İmamoğlu: Yediğim yemek karla mücadele kadar önemli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz kış kar yağışına hazırlıksız yakalanmış Meteoroloji'nin günlerdir pazar ve pazartesi gününe dikkat çekmesine rağmen ana noktalar dahil birçok yerde tuzlama ve önlemlerde eksik kalmıştı.

60 KARLA MÜCADELE ARACI KULLANIMA UYGUN DEĞIL

İBB’nin karla mücadele için 309 milyon TL’ye kiraladığı araçlardan 60 tanesinin kullanıma uygun olmadığı ortaya çıktı.

İHALEYİ İPTAL ETMEDİ, FİRMAYI CEZALANDIRMADI

Sayıştay raporunda İBB’nin ihaleyi iptal etmeyip, firmaya da ceza kesmediği ortaya çıktı.

 

 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 63
  • Cihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman yine yolsuzluktan mağdur oldum diye saraçhaneye, mitinge gitmesin, oh oh madurumda mağdurum diye göbek atmasın.
    Cevapla
  • Taner Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye siyasetinde en kısa zamanda gözden düşen siyasetçi olması sebebiyle Tatilsever Eko, Balon Ekrem unvanını hak etmiyor mu?
    Cevapla
  • Ömer Er 1 yıl önce Şikayet Et
    O paraları kiminle yedin Eko? İstanbul'da gariban halk kar felaketi ile boğuşurken gizlice İngiliz Büyükelçi ile rakı balık keyfi yaparken yakalandın, hesabı İstanbul büyükşehir belediyesinin parası ile mi ödedin?
    Cevapla
  • Çiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBUL HALKINI EZİP KENDİNE MUHTAÇ ETMEK İÇİNMİ GELMİŞ insanların işine evine okuluna gitmesine engel olmak içinmi gelmiş hizmet yapmam bana MECBURSUNUZ DEMEYEMİ Gelmiş Niye insanları kandırdılar çünkü insanlar çok çok iyiler SAFLAAR İNANDILAR Şimdi yine her şey güzel olucak derse. SEÇİM ZAMANI ama kendine göre bence TATİLLER YEMEKLER yalanlar
    Cevapla
  • Kerim Tunç 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür haberler artık halkın ilgisini çekmiyor.Eğer böyle bir rapor varsa neden gereği yapılmaz.Neden kimse hesap sormaz. Yani artık bu tür haberler bizi ilgilendir miyor.Varsa bir suç kim olursa olsun yakasına yapışılsın.Suçlu ister iktidar partisinden olsun ister muhalefetten olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı