Hedefteki müdüre sendikalardan destek ziyareti

Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Cafer Koçyiğit’e Memur Sen ve Eğitim Bir Sen’den destek ziyareti gerçekleştirildi.

GİRİŞ 14.12.2022 10:03 GÜNCELLEME 14.12.2022 17:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Memur Sen İstanbul İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No'lu Şube Başkanı Talat Yavuz ile Eğitim-Bir-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Mahmut Akay'ın ziyaretleri devam ediyor.

Eğitimci Talat Yavuz ve Mahmut Akay, Türkiye'nin en başarılı eğitim kurumlarından Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ne (CAL) ziyarette bulundu.

CAL Müdürü Cafer Koçyiğit’le görüşen heyet, hediye takdiminde bulundu.

Başkan Talat Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden ziyarete ilişkin paylaşımda bulundu.

Yavuz'un paylaşımında ''Sendikamız 2 No’lu Şube Başkanı Mahmut AKAY’la beraber Cağaloğlu AL. Müdürü Cafer KOÇYİĞİT’i ziyaret ederek, şube tarihçemizi hediye ettik.'' ifadeleri yer aldı. 

MEB'den o okul müdürüne soruşturma! MEB'den o okul müdürüne soruşturma!

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    Müdür bey ayetle insanlara güzel bir mesaj vermiş.. Mahkeme aşamasında ki bir davaya hüküm verenler,iyi anlayın bu mesajı..
    Cevapla
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın ayetlerini okumak veya mesaj olarak atmak suç mu? Aslında bu müdüre soruşturma açana soruşturma açmak lazım. Bizim mahalle kendi insanına sahip çıkmayı bilmiyor. Sen muhalefetmiş gibi refleks gösterirsen, muhalefet de oradan yürür ve iktidar kendileriymiş gibi refleks gösterir, mahalle baskısı kurar 28 şubatta sürecindeki gibi. Akıllanın ve biraz kendinize gelin. Her bir tarafımız dökülüyor. Bu vesile ile hala ayakta kalıp dik durabilen, omurgasızlıktan uzak bu dava adamı müdürümüze sevgi ve saygılarımı sunarım. Allah bu gibi eğitimcilerden ebeden razı olsun.
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksızlığı desteklemek bende ahlaksızım fırsat bulsam aynı ahlaksızlığı yaparım demektir
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kaç kere okudun Allahi ayetlerini. Adam resmen ahlaksızlığı teşvik ediyor. Zihninde ahlaksızlık olan senin gibilerde destekliyor. Başkanın namusunu cocugunu kirleten buna destek veren gizleyen en namussuz en ahlaksiz adamdır. Namussuzlar da hiç bir zaman mülıman olamaz.
    Cevapla
  • kut,ul amare 1 yıl önce Şikayet Et
    O müdüre diye habermi olur o müdür dediğiniz insan yüce kitabımız kuran,ı kerimin hucurat suresi 6.ayetini paylaştı diye suçlanıyor haşa ALLAH,ın sözü üstüne söz mü olur.Değerli müdürümüzden ALLAH razı olsun ALLAH için seviyoruz onu.
    Cevapla
  • oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    işte arkasındaki abileri.yazıklar olsun size.
    Cevapla
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    memur adına bir şeyler yapamayınca...böyle ziyaretlerle günlerini heba ediyorlar işte...sendikacının görevi ziyaret yapmak değil...memurun hakkını savunmaktır...ama bunlarda nerede öyle meziyet...al parayı yat aşağı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Yıldızların altında tarihi yolculuk