Sosyal medya fenomeni Onur Elmas'tan büyük vurgun!

Birçok vatandaş, devremülklerini yabancı uyruklulara yüksek fiyatla satmayı vadeden çetenin eline düştü. 5 milyonluk vurgun yapan çetenin elebaşı ise sosyal medya fenomeni Onur Elmas çıktı.

Sosyal medya fenomeni Onur Elmas'tan büyük vurgun!
Sosyal medya fenomeni Onur Elmas'tan büyük vurgun!
GİRİŞ 14.12.2022 10:28 GÜNCELLEME 14.12.2022 11:26
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Elmas'ın vurgun paralarıyla lüks bir hayat sürdüğü ve yurt dışında tatiller yaptığı belirlendi. Polisin operasyonuyla yakalanan Elmas ve 3 adamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5 MİLYON TL'LİK DOLANDIRICILIK

Hayatları alt üst oldu. Bir sosyal medya fenomeninin elebaşı olduğu çete onlar gibi birçok kişiyi 5 milyon TL dolandırdı.

7 kişilik bir dolandırıcılık çetesi, devremülk sahiplerini telefonla arayıp gayrimenkullerini yabancı uyruklulara yüksek fiyatla satmayı vaat ediyordu.

"350 BİN TL'MİZİN GİTTİĞİNİ GÖRDÜK"

Hayatlarının şokunu yaşayan Yılmaz çifti, "Ne gecemiz gece, ne gündüzümüz gündüz. Katarlıların gelmesi için bizden uçak ve otel masrafı adı altında 32 bin TL aldılar. Verdik parayı eve geldiğimiz de 'biz ne yaptık' dedik." diye konuştu.

Sahtekarlar parayı iade edeceğiz deyip çiftin telefonlarını aldılar. 'Orada tüm banka bilgilerimi' kopyalamışlar diyen kadın, "350 bin TL'mizin gittiğini gördük" dedi.

ÇETENİN LİDERİ ONUR ELMAS ÇIKTI

Kanal D Haber'in haberine göre sadece Yılmaz çifti değil başka mağdurlar da vardı. Hepsi soluğu emniyette aldı. Polis yaptığı inceleme sonucunda çetenin yapısı ve yöntemini de deşifre etti ve lider sosyal medya fenomeni Onur Elmas çıktı.

Elmas vurgun paraları ile lüks içinde yaşıyor, yurt dışına çıkıyor. Polis çeteyi deşifre etti ve 7 kişiyi gözaltına aldı. Çete lideri fenomen ve 3 adamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • aga ali 1 yıl önce Şikayet Et
    halk zengin para kayniyor para ver diyene hemen para veriyorlar bu kadar kaz cok olan nadir ulkeyiz
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Malesef artık bunlara acıyamıyorum. Kolay para kazanma devri çoktan bitti.
    Cevapla
  • Sivas 58 1 yıl önce Şikayet Et
    Az tamah çok zarar getirir.
    Cevapla
  • Çiğdem 1 yıl önce Şikayet Et
    BETER OLUN! Akıllarınca Kolay Yoldan Para Kazanacaklar! İYİ OLMUŞ Niyet Neyse Akıbet Odur!!
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    enayi cok ver dedin mi nesi var ise veriyor biz de halk fakir derler bu kadar cok enayi var iken calismaya ne gerek var yine de yapani idam edin mal kaldi ise el koyun direk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması