Tuzla'da faciadan dönüldü!

Tuzla'da hafriyat kamyonunun açılan damperi köprüye çarptı. Kazada yaralan şoför hastaneye kaldırılırken, yan yolda trafik yoğunluğu yaşandı.

GİRİŞ 14.12.2022 12:33 GÜNCELLEME 14.12.2022 12:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza saat 09.45 sıralarında D-100 yan yol Edirne istikameti Aydınlı sapağında meydana geldi. İddiaya göre Ali Osman Kızılkaya'nın kullandığı 06 CYF 773 plakalı hafriyat kamyonunun açılan damperi köprüye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle şoför yaralanırken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ve belediye ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Yaralı şoför sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle Edirne istikameti yan yolda trafik yoğunluk yaşandı. Ekiplerin çalışmasının ardından kamyonun kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu tip sorunlar neden bu ülkede çözülmüyor damperi açık olduğunda uyarı versin ayrıca kamyonun hız 5 kb geçmesin bukadar basit bir işlemi neden yapmazlar neden sıtandart hale gelmiyor bu özellik araca sensörlü hız kesici takılsın çok mu zor
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    hep düşünürüm ; neden bir hareket sensörü ile şu işi çözmez damper üreticileri...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman söylüyor ülkede öküz bitmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!