Davutoğlu'ndan Akşener'e ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

Davutoğlu'ndan Akşener'e ziyaret
Davutoğlu'ndan Akşener'e ziyaret
GİRİŞ 14.12.2022 15:58 GÜNCELLEME 14.12.2022 15:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

6'lı masanın son toplantısına ev sahipliği yapacak olan Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener'i, İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Davutoğlu'nu, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın kapıda karşıladı. Basına kapalı görüşme, 2 saat sürdü. Akşener, çıkışta Davutoğlu'nu kapıya kadar uğurladı. 



Ahmet Davutoğlu, daha önce Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmişti.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Elaziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamım diye geziyorsun. Seni adam edene ihanet ettiysen sana kimse güvenmez. Sadece peçete niyetine kullanır çöp kutusuna atarlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!