Niğde'de korkunç olay: 2 gencin cesedi apartta bulundu!

Niğde'de üniversite öğrencisi İrem Polat (20) ile Mehmet Selim Yaşar (20), kaldıkları apartta ölü bulundu.

Niğde'de korkunç olay: 2 gencin cesedi apartta bulundu!
Niğde'de korkunç olay: 2 gencin cesedi apartta bulundu!
GİRİŞ 15.12.2022 15:49 GÜNCELLEME 15.12.2022 15:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sungur Mahallesi Koçer Sokak'taki bir apartın çalışanları, bir odada kalan Mehmet Selim Yaşar ile üniversite öğrencisi İrem Polat'tan haber alamayınca, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Gelen ekipler, bugün saat 14.00 sıralarında odaya girdiklerinde, üniversite öğrencisi İrem Polat’ı yatakta ağzından köpük gelmiş halde hareketsiz, Mehmet Selim Yaşar’ı ise ipte asılı buldu. Ekiplerin yaptığı kontrolde, Polat ve Yaşar’ın yaşamlarını yitirdikleri belirlendi.



İrem Polat ile Mehmet Selim Yaşar’ın cenazeleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    İslamı yaşasaydık bunlar olmazdı dinimizi yaşayamadık neyin doğru neyin yanlış olduğunu idrak edemedik sonumuz hep hüsran oldu Allah affetsin inşaAllah
    Cevapla
  • cahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk milletinin namusu ahlakı adabı ne hale geldi aileler çocuğumuz okuyor diyor çocukları kokuyor haberleri yok aileler çocuklarını mutlaka kendi yanlarında akutmalı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    uyuşturucu canlar almaya devam ediyor sanki..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Uyuştırucu ile kız ölünce eleman kendini asmış . Zinanın ahlwk fukaralığının "çağdaş"lığın tipik sonu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller