İHH Genel Başkanı Yıldırım'a "Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi" ödülü verildi

Lady Of The Earth Vakfı, "Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi" ödülüne bu yıl İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım'ı layık gördü.

İHH Genel Başkanı Yıldırım'a "Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi" ödülü verildi
İHH Genel Başkanı Yıldırım'a "Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi" ödülü verildi
GİRİŞ 15.12.2022 16:55 GÜNCELLEME 15.12.2022 16:55

İHH'dan yapılan açıklamaya göre, Lady of the Earth Vakfından gelen heyet, vakfın Fatih'teki genel merkezinde düzenlenen programda Yıldırım'a plaket ve Kudüs'e ilişkin çeşitli semboller içeren saat verdi.

Lady of the Earth Vakfı Başkanı Kamal Al-Husini, plaket takdim programında Filistin'e verdiği desteklerden dolayı Yıldırım'a teşekkür etti.

YILDIRIM'DAN FİLİSTİN ÇAĞRISI

Yıldırım ise "Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi" ödülünü almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, herkesi Filistin'le ilgili sorumluluk almaya davet etti.

Heyet ayrıca Yıldırım ve Mavi Marmara Derneği Başkanı İsmail Songür adına Zeytin Dağı’nda dikilen fidanların sertifikalarını da verdi.

Program sonunda misafir heyet, İHH tarafından kurulan Dijital Hafıza Merkezi ile ilgili bilgilendirildi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı