Ersan Şen bile isyan etti! İmamoğlu'na şok sözler

Muhalif açıklamalarıyla tanınan Hukukçu Ersan Şen, mahkemenin verdiği kesinleşmemiş karar üzerinden 'Mağduriyet şovu' yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ucuz kahramanlık yaptığını söyledi.

GİRİŞ 16.12.2022 16:28 GÜNCELLEME 16.12.2022 16:29
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı. Mahkemenin kararını açıklanmasından saatler önce yandaşlarına Saraçhane'de bulunan İBB binasının önünde toplanma çağrısı yapan İmamoğlu, mahkemenin verdiği kararın kesinleşmemiş karar olmasına rağmen hemen 'Mağduriyet şovu' yapmaya başladı. 

Kılıçdaroğlu'nun kurmayları gemileri yaktı! İmamoğlu-Akşener'e tepki: Artık yok hükmünde!Kılıçdaroğlu'nun kurmayları gemileri yaktı! İmamoğlu-Akşener'e tepki: Artık yok hükmünde!

Kendisinin çağrısı sonrası Saraçhane'de toplanan kalabalığa seslenen İmamoğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'le birlikte adeta bir 'Siyasi şov' yaptı. İmamoğlu'nun açıklamaları sonrası CHP yandaşı çevreler de bu 'Mağduriyet şovu'na dahil oldu. 

Altılı masanın Saraçhane'deki mitingine kaç kişinin katıldığı açıklandıAltılı masanın Saraçhane'deki mitingine kaç kişinin katıldığı açıklandı

ERSAN ŞEN BİLE DAYANAMADI!

Ekrem İmamoğlu'nun mahkemenin kararı öncesi insanları Saraçhane'ye toplamasına ve orada bir 'Mağduriyet şovu' yapmasına muhalif açıklamalarıyla tanınan Ceza Hukukçusu Ersan Şen bile isyan etti. İmamoğlu'na verilen cezanın işleyiş süreci ile ilgili bilgiler veren Şen, bu kararın şu an için hiçbir öneminin olmadığını belirterek İstinaf ve Yargıtay süreçlerinin olduğunu söyledi. 

Mahkeme kararını fırsata çevirdiler! Adım adım organizasyon!Mahkeme kararını fırsata çevirdiler! Adım adım organizasyon!

'İMAMOĞLU'NUN YAPTIĞI UCUZ KAHRAMANLIK'

İmamoğlu'na yönelik şaşırtan eleştirilerde bulunan Şen, "Sayın İmamoğlu'nun yaptığı ucuz kahramanlık. Şimdi millet bana kızacak. Kardeşim sen hizmetlerinle konuşursun. Kaldığın yerden devam et. Hak arama hürriyeti, hiçbir şeyin sonu değil. Ama topluma yansıması nasıl. Toplum bitirmiş, 2 yıl 7 ay 15 gün. Siyasi yasak geldi kayyım tayin edildi. Daha da ileri götürüyorlar. Anlatıyorum inanmıyor bana 'Bırak diyor hoca diyor sen ne diyorsun diyor' Ya diyorum bu mahkeme karar vermeyecek. Belediye başkanlığından kimse alamaz. Daha bunun istinafı, Yargıtay'ı var." açıklamasında bulundu. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 60
  • Hikmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın , proje zelenki .seçelim başımıza neler gelecek görelim.
    Cevapla
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    parti değil dansözler kulübü adeta yarışıyorlar
    Cevapla
  • N.KAYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir rezalet olduğunu söyleyebilirim.
    Cevapla
  • şakir 1 yıl önce Şikayet Et
    ya bu adam.imamoglu savciya hakaret ediyor sonra sarachanede bir kahramanlil yapmiş gibi halk ve sözde genel baskanlar konusma yapiyor kardeşim o zaman bende hakaret edeyim bende kahraman olayim öylemi hakaret edene ödül veriliyor akıllı insan biraz düşünür biz ne yapiyoruz bu.kafaylad ülke yönetmeyi.düsünuyorsunuz benim köpek bile gülüyor bu duruma cok komik biraz gercekci olalım marsta degiliz dünyadayız aloooo
    Cevapla
  • Dnmz 1 yıl önce Şikayet Et
    Görüyormusun Ersan bey, bunlar sizin mh. Uyanıkları, yaptıkları ciddiyetsizlik nasıl sırtarıyor, değilmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"