İçme suyu hattı çalışmalarında göçük: 2 işçi öldü

Kilis'te, içme suyu hattı çalışmalarında göçük meydana geldi; toprak yığını altında kalan işçiler Bayram Yıldız (55) ve Hasan Çelik (56), hayatını kaybetti.

GİRİŞ 16.12.2022 17:05 GÜNCELLEME 16.12.2022 17:05

Musabeyli ilçesine bağlı Geçitboyu köyüne yapılan içme suyu hattı çalışmaları sırasında, göçük meydana geldi. İşçiler Bayram Yıldız ve Hasan Çelik, toprak yığını altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.



Yapılan çalışmayla 2 işçi, toprak altından çıkarıldı. Sağlık durumları kritik olan ve ilk müdahale sonrası ambulansla Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Devlet Hastanesine kaldırılan Yıldız ile Çelik, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Göçükle ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!