Son Dakika: Kerkük’teki patlamada 9 polis öldü: Saldırıyı DEAŞ üstlendi!

Son dakika haberi... Irak’ın Kerkük kentinde meydana gelen patlamada 9 polisin hayatını kaybettiği duyuruldu. Polis aracına düzenlenen bombalı saldırıyı terör örgütü DEAŞ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile üstlendi.

Son Dakika: Kerkük’teki patlamada 9 polis öldü: Saldırıyı DEAŞ üstlendi!
Son Dakika: Kerkük’teki patlamada 9 polis öldü: Saldırıyı DEAŞ üstlendi!
GİRİŞ 18.12.2022 20:38 GÜNCELLEME 18.12.2022 20:40
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Irak’ın Kerkük kentinde gerçekleşen patlama, Irak’ın kuzeyindeki Kerkük kenti yakınlarında meydana geldi.

Irak medyası, patlama sonucu Irak polisinden 9 personelin hayatını kaybettiğini, patlama sonrası çıkan çatışmada ise bir teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

BOMBALI SALDIRIYI DEAŞ ÜSTLENDİ

Irak'ın Kerkük kentinde polis aracına düzenlenen bombalı saldırıyı terör örgütü DEAŞ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile üstlendi. Saldırıda, 9 polis hayatını kaybetmiş, 2 polis de yaralanmıştı. Patlama sonrası güvenlik güçleri ile DEAŞ'lı teröristler arasında çatışma çıkmış ve olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edilmişti.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 36
  • Ceryancı 1 yıl önce Şikayet Et
    ikiz kuleleri yerle bir ederek kendisine düşman yaratan abd deaş diye bir örgüt uydurup İslam'a saldırıyor.pkk yı palazlandirmanin yolu deaş la sahte mücadele.deaş diye bir örgüt yok bu abd uydurması.amaç müslüman coğrafyasında kaos..
    Cevapla
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ADAM gönderdi Turkiyeyi durdura bilmek için
    Cevapla
  • doktor65 1 yıl önce Şikayet Et
    deaş diye örgüt yok Amerika bu işi yapıyor taşaron ise pkk
    Cevapla
  • Tuzla 1 yıl önce Şikayet Et
    Berlin Basra arasinda hizli demiryolu hatti dogalgaz ve petrol boru hatlari yapilarak koridor olusturalim alacagimiz komisyon tum enerji ithalatimizi sifirlar ayrica orada artik tek olay olmaz cunku arz guvenligi tehlikeye duser
    Cevapla
  • zaza sait 1 yıl önce Şikayet Et
    kahr olsun amarika kahr olsun ingiliz israil iran
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...